DD Inn lukker

DD Inn lukker

DD Inn kom sent i går aftes med den triste meddelelse at DD Inn lukker. Begrundelsen er at der er lånt penge i hotellets navn, blandt andet hos mafiaen, og da indehaveren ikke ser sig i stand til at udrede denne gæld har indehaveren ikke kunne se andre muligheder end at lukke.

Blot for få dage siden kom DD Inn og indehaveren ellers med langt mere positive udmeldingerne om fremtiden, men med den nyligt erhvervet viden har indehaveren altså med tungt hjerte måtte tage den tunge og triste beslutning om at lukke DD Inn.

Indehaveren som har lagt en masse tid, energi, god karma, vilje, kræfter, penge osv i DD Inn ønskes herfra alt den medvind indehaveren kan få brug for fremover.

Klik HER for at se billedet i stort format

Links:

Videoen herunder er fra et af de mange gode tiltag DD Inn stod bag, i dette tilfælde morgenmaden inden afgang til en bådtur tidligere i 2023.

Del budskabet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*