Dansk mand anholdt i Pattaya

Det thailandske politi har anholdt en 51-årig dansk mand i Pattaya mistænkt for handel med narko

En formodet dansk narkohandler på 51 år blev fredag eftermiddag anholdt i Starbucks kaffebar i stueetagen på Bangkok Pattaya Hospital i fællesskab af politiet og DEA.

Arrestationen af John Finn Ørsted Meyer Jensen fulgte efter at stoffet methamfetamin i både krystal- og pilleform (Ya-ba) var blevet fundet hos flere thailandske og udenlandske anholdte i Chonburi. Sporet fulgte så til den danske mand.

I følge politiet så har den danske mand solgt ulovlige stoffer i Pattaya-området i cirka 6-7 år. For fortjenesten af narko-salget gennem årene har den danske mand i følge politiet købt ejendom og flere lejligheder i området.

Det thailandske politi benyttede en hemmelig betjent til at komme i kontakt med den danske mand og for at etablere en handel af ulovlige stoffer i kaffebaren.

I følge det thailandske politi tilbød den danske mand at sælge krystal meth til 1.000 baht pr. gram. Politiet havde i undercover-operationen tilbudt at købe 10 gram. Den danske mand tilbød at give lidt Kamagra og Ketamin gratis oveni handlen.

Den danske mand blev arresteret i kaffebaren efter at den hemmelige agent havde signaleret til myndighederne om at pågribe den mistænkte danske mand.

Efter anholdelsen har politiet fundet nogle ulovlige stoffer i én af den danske mands boliger. Desuden har politiet beslaglagt værdier for 10.690.000 baht, herunder flere lejligheder, ejendom og køretøjer.

Læs og se nærmere på:

Del budskabet

6 Comments

 1. Den 51-årige danske mand flere gange blevet dømt for alvorlige narkoforbrydelser ved danske domstole.

  Blandt andet blev han i 2007 idømt fire et halvt års fængsel i en sag, der omhandlede handel med amfetamin og kokain sammen med to andre mænd.

  På gerningstidspunktet havde han været chef i et fitnesscenter på Frederiksberg, hvor politiet ved en ransagning både fandt amfetamin og hash.

  Endnu mere belastende for ham var dog en række aflyttede telefonsamtaler og sms-beskeder, hvor de tre dømte handlede i et fast mønster og ifølge retsformanden ved domsafsigelsen havde talt i et »indforstået, dunkelt sprog«.

  Som kodeord for hash, amfetamin og kokain talte de tre mænd eksempelvis om »skjorter«, »rengøringsmidler« og »blomster«.

  Læs nærmere på: https://www.bt.dk/udland/dansk-narkohaj-anholdt-i-thailand-gik-i-politifaelde

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*