Åbningstider på byens udskænkningssteder

Igen i år har Pattaya haft besøg af politiet fra Bangkok i starten af højsæsonen, hvor politiet fra Bangkok lukkede barer og steder hvor der udskænkes alkohol klokken 2:00 om aften.

Ifølge de nationale love så skal udskænkningssteder lukke seneste klokken 2:00 om aften, men det er en reglen som man normalt ikke har håndhævet så hårdt lokalt i Pattaya.

På et møde den 15. november 2010 med Politimesteren i Pattaya, Justitsministeriet, embedsmænd fra det thailandske politi og Borgmester Itthiphol Kunplome har Pattaya’s borgmester igen forsøgt at få fritaget Pattaya fra reglen. Borgmesteren argumentere med at Pattaya er en særlig administrativ zone og et samlingspunkt for landets turistindustri og at en tidlig lukning af udskænkningsstederne gør ondt på byens omdømme og påvirker indtjeningen hos byens virksomhedsejerne negativt.

Lukningerne af udskænkningsstederne i Pattaya klokken 2:00 af det thailandske politi fra Bangkok ophidser både turister og virksomhedsejere. Borgmesteren lover at tage sagen op igen i byrådet, men siger også at uanset hvad byrådet beslutter så hviler den endelige beslutning stadigvæk i Bangkok.

Kilde: Pattaya Mail og pdn

Del budskabet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*