Danske alfonser sælger sex i Thailand

I feriebyen Pattaya-Jomtien nær Bangkok findes mindst 19 barer drevet af danske mænd, som slår mønt på at sælge thailandske sexarbejdere til vestlige mænd.

Det er i strid med thailandsk lov og forkasteligt. Barerne fungerer som bordeller, hvor de danske alfonser udnytter kvindernes armod og politiets knappe ressourcer, siger Wanchai Roujanavong, generaldirektør i Thailands justitsministerium.

Bordellerne ligger side om side i den såkaldte “danskergade” i bydelen Jomtien. Syv af dem er drevet af danske mænd, der er arbejdsgivere for både kvindelige og i nogle tilfælde mandlige prostituerede. De knokler op til 12 timer dagligt for at servicere især danske turister, der ofte bor på Hotel Danmark i samme gade.

Læs nærmere på: Dansk Thai Website

Del budskabet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*