Copenhagen Bar fortsætter i fremtiden

Copenhagen Bar
Copenhagen Bar i Pattaya

Efter udmeldingen i sidste måned om at Copenhagen Bar var sat til salg, så er der nu nyt om Copenhagen Bar’s fremtid.

Ib har nemlig på Copenhagen Bar’s Facebook-side oplyst at Ib nu har tænkt sig at fortsætte med Copenhagen Bar i fremtiden. Dog med bliver hotel-delen af Copenhagen Bar ændret til at være et hostel fremover.

Copenhagen Bar åbner op igen i dag den 27. april 2018.

Copenhagen Bar er et af de populære samlingssteder i den danske koloni i Pattaya. På Copenhagen Bar kan kunderne altid finde en god omgang solid dansk mad, iskolde bajere, friske aviser hjemmefra og ikke mindst et højt humør.

Copenhagen Bar i Pattaya blev i sin tid etableret af Per Kastrup tilbage i 70’erne, han havde allerede en Copenhagen Bar i Klong Toey, Bangkok – den blev dog lukket efter Copenhagen Bar i Pattaya åbnede.

Læs nærmere på: Copenhagen’s Facebook-side

Del budskabet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*