Thailand jagter pædofile sexturister

Det thailandske politi, der sidste uge gennemførte en omfattende global eftersøgning, som kulminerede med fængslingen af en formodet pædofil canadisk mand, leder nu efter flere udenlandske mistænkte, hovedsageligt tyskere, der muligvis skjuler sig i landet, siger en talsmand for politiet.

Politiet arbejder sig med jævne mellemrum gennem Bangkoks bordelkvarterer, heriblandt det berygtede strandområde Pattaya og øen Phuket, med henblik på at opspore vesterlændinge, som er efterlyst af politi i deres hjemlande, siger leder af det thailandske politis afdeling for sexforbrydelser, generalmajor Wimol Powintara.

Der er tale om mænd, unge så vel som gamle, der tænder på sex med små drenge, siger Wimol, idet han bladrer gennem en folder med navne, fødselsdatoer og billeder af ca. 50 hvide mænd, leveret af det tyske politi for omkring et år siden.

Jeg har intet i mod, at de har sex med unge over 18, men gør det ikke mod vores små børn de er landets fremtid, siger Wimol under interviewet, der foregår på en afdeling, hvorfra omkring 200 politifolk på nationalt plan beskæftiger sig med forbrydelser mod børn og kvinder.

Ifølge Wimol er de omtalte pædofile omhyggelige, når de er på udkik efter børn og hyrer voksne mænd eller transvestitter som mellemmænd til at lokke børnene med gratis computerspil og lettjente penge.

Det vanskeligste aspekt af at få de mistænkte bag lås og slå, er at overtale de misbrugte børn til at vidne mod de formodede pædofile, siger Wimol.

Uden børnenes hjælp, kan politiet ikke retsforfølge disse mænd.

Pædofile har længe haft blikket rettet mod Thailand, der er et overvejende konservativt og overvældende buddhistisk land, hvor en kæmpemæssig sexindustri tiltrækker flere tusinde udlændinge, som det er let at skjule sig blandt. Det samme gælder for andre sydøstasiatiske lande.

Kilde: Dansk Thai Website

Del budskabet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*