Solen skinner aldrig på en go-go-bar – En roman af Henrik List

En berømt, ældre dansk kunstner har angiveligt brugt mindreårige thaipiger som modeller på Gauguin-inspirerede nøgenfotos til sin kommende udstilling på Statens Museum for Kunst.

“Sexskandalen” eksploderer i de hjemlige medier, mens kunstneren går under jorden i sit thailandske eksil, nær den syndige badeby Pattaya. Skarpt forfulgt af to meget forskellige danske journalister, der på hver deres måde forsøger at holde hovedet koldt i en dampende varm, tropisk noir-kulisse fuld af korrupte politifolk, sociale kontraster, buddhistisk mystik og seksuelle fristelser…..

SOLEN SKINNER ALDRIG PÅ  EN GO-GO BAR er en hårdkogt, satirisk roman om mænd i krise, medier i selvsving og middelklasse på udebane. I et globaliseret årti, hvor det hvide Vestens moralske og politiske korrekthed har svært ved at matche den virkelige verden under fremmede himmelstrøg.

Henrik List, født 1965, er en dansk forfatter og har i alt udgivet 15 fag- og skønlitterære bøger.

Igennem mere end 20 år har List som både forfatter og journalist især skrevet om storbyliv, undergrundsmiljøer og international pop-, sub- og ungdomskultur. Kærligheden til bohemer, outsidere og skæve eksistenser er et gennemgående tematisk træk i et forfatterskab, der (med inspiration fra amerikansk Beat-litteratur, dirty realism og new journalism) undersøger vores kulturs tabuer, skildrer den “mørke” side af virkeligheden og udfordrer de senere års nypuritanisme, forbudstankegang og politiske korrekthed.

List var fastansat kulturjournalist og anmelder af litteratur, film og musik igennem 13 år på Berlingske Tidende (1991-2004), hvor han også skrev de berømte/berygtede, ugentlige “Henne om hjørnet”-gonzoklummer. Som freelance-journalist har han også skrevet for Euroman, Ud & Se, Wonderland, Arena, Fokus, Tidens Mand og Tidens Kvinder m.fl., men koncentrerer sig nu primært om sit forfatterskab.

Henrik List har tidligere lavet bogen Bangkok Ladyboys sammen med fotografen Anders Askegaard. Bangkok Ladyboys var en “opdagelsesrejse” blandt thailandske ladyboys.

Læs nærmere på:
– Solen skinner aldrig på en go-go-bar (Forlaget Lindhardt og Ringhof)
– Henrik List’s hjemmeside
– Samfundssatire med buddhistiske undertoner (Jyllands-Posten)
– Bangkok Ladyboys (Om bogen Bangkok Ladyboys af Politiken)
– Med på en kigger (Om bogen Bangkok Ladyboys af Berlingske Tidende)

Del budskabet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*