Verdens smukkeste transvestit

Transvestitter og kønsskifteopererede fra hele verden konkurrerede om årets titel som Miss International Queen. Skønhedskonkurrencen blev afholdt for femte gang i Pattaya i Thailand. Det skriver Reuters.

Ifølge arrangørerne, er det den største skønhedskonkurrence for transvestitter og kønsskifteopererede. Finalisterne var udvalgt blandt 50 deltagere, og de skulle konkurrere i nationaldragt, aftenkjole og badetøj.

Vinderen i år blev Haruna Ai fra Japan, der var med i konkurrencen for anden gang. Ud over titlen fik vinderen en pengepræmie på 10.000 dollars, hvilket svarer til lidt over 50.000 danske kroner.

Se nærmere på: JPtv (video) og Pattaya Daily News

Del budskabet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*