Olympias Hævn – En spændingsroman af Maik Jensen

Simon Hall hader at rejse i udlandet. I særdeleshed Thailand har han aversioner imod. Han er imidlertid også i gang med at skrive en bog. Den omhandler den forsvundne kunstmaler Eddie Nielsen. Og det viser sig, at kunstmaleren i en mindre belyst periode af karrieren har levet i vor tids svar på Sodoma og Gomorra – den thailandske feriedestination Pattaya.

For at afdække kunstnerens mindre belyste periode er Simon derfor nødt til at rejse til Thailand og foretage research.

I Pattaya møder han malerens tidligere model, som han mod sin vilje bliver tiltrukket af.

Desuden går det op for Simon, at der sandsynligvis ligger en forbrydelse til grunde for kunstmalerens forsvinden. Da opklaring af forbrydelser ikke er en del af hans arbejdsbeskrivelse, vælger han i første gang at ignorere dette. Det viser sig imidlertid, at nogen ønsker, han skal fokusere på, hvad der er blevet af Eddie Nielsen.

Forfatteren Maik Jensen er født i 1962 i Frederikshavn. Han er uddannet historiker på Århus Universitet og beskæftiger sig i dag primært med nyere thailandsk kulturhistorie. Har desuden rejst i Thailand og det øvrige Sydøstasien adskillige gange. Erhvervsmæssigt har han i tidens løb bestridt mange forskellige jobs som for eksempel webdesigner, it-supporter, arkivar og lærer. Maik Jensen har en hjemmeside: www.maikjensen.dk

Maik Jensen har tidligere skrevet romanen I Garudas Kløer.

Romanen Olympias Hævn af Maik Jensen kan kvit og frit downloades fra: www.maikjensen.dk/olympia.php

Del budskabet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*