Både Bangkok og Pattaya blandt verdens 25 mest besøgte storbyer

Der bliver rejst på kryds tværs over hele kloden. Og det i stor stil. 980 millioner turister pakkede kufferten i 2011 og mange af dem var storby-rejsende. Men hvor tog de hen? Den nyeste turistopgørelse fra Euromonitor International, der laver forskning på forbrugerområdet, viser, hvilke byer der trak flest besøgende til i 2011. Det skriver vg.no.

Hovedstaden Bangkok har en placering som nummer 5 på listen, mens Pattaya kommer ind på listen som nummer 21.

Ifølge vg.no baserer tallene i Euromonitor-undersøgelsen sig blandt andet på de officielle turiststatistikker og tal fra lufthavne, hoteller og brancheorganisationer. I statistikken registres kun besøg, der varer mindst 24 timer og maksimalt 12 måneder.

Læs nærmere på:
– Her er verdens mest besøgte storbyer (Politiken)
– Her er verdens mest besøkte byer (VG.no)
– Euromonitor International’s Top 100 City Destinations Ranking

Del budskabet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*