Danske Hells Angels-rockere har været med til at oprettet en HA-afdeling i Pattaya

Rockeres aktiviteter i Thailand har nu fået rigspolitiet til at indgå et tæt samarbejde med politimyndighederne i Thailand, oplyser lederen af Rigspolitiets Nationale Efterforskningscenter, Kim Kliver.

Danske Hells Angels-rockere været med til at oprette en HA-afdeling i Pattaya.

Politiet herhjemme har registreret, at der foregår en livlig rejseaktivitet, hvor danske rockere tager på kortere eller længere ophold i Thailand. Hvor stor denne trafik er, vil Kim Kliver ikke ud med.

Kim Kliver siger, at politiet er opmærksom på, at Thailand i danske rockeres øjne kunne være et sted, hvor de måske kunne gemme penge og skaffe sig eksempelvis nye forsyningsveje for narkotika og handel med kvinder.

Læs nærmere på:
– Politiet holder øje med danske rockere i Thailand (Politiken)
– Police monitor Danish bikers in Thailand (Politiken)

Del budskabet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*