Svensker tiltalt for mord i Pattaya

Svenske Aftonbladet, har fået tilladelse af De Thailandske myndigheder til at besøge og filme den tidligere Svenske fremmedlegioner Kenneth Eriksson, 41. Carl Kenneth Eriksson sider fængslet i det berygtede Thailandske fængsel Nhongplaplay i Pattaya, sigtet for mordet på en prostitueret tilbage i januar 2005. Efter drabet på den prostitueret, skulle han angiveligt have delvis parteret liget, for derefter at bortskaffe dette over en mur hjulpet af tilfældig forbipasserende.

Carl Kenneth Eriksson deler fængslecelle sammen med 40 andre fanger. Til Aftonbladet beretter Carl Kenneth Eriksson om de kummerlige forhold han oplever i fængslet. Hvor de daglige gastronomiske højdepunkter hovedsagligt består af ris i varmt vand, tilsat kød eller fiskestykker.

Han beretter også om, at han den første nat i fængslet blev udsat grov mishandling. Hvem der skulle have udført denne mishandling, berettes der ikke om. Det er ikke risikofrit at sidde i et Thailandsk fængsel. For nogle år siden blev en udenlandsk fange myrdet i Nhongplaplay fængslet i Pattaya.

Jeg har købt beskyttelse! siger han. Beskyttelsen består af andre medfanger som agerer livvagter for Kenneth Eriksson.
Selv anser han sig ikke skyldig i drab. Med derimod om handlinger som efterfølgerne skulle have forvoldt andres død.

Ifølge Svenske Aftonbladet – tror Carl Kenneth Eriksson selv at han bliver dømt til livsvarigt fængsel, eller bliver dødsdømt.

Tidligere er andre udlændinge blevet dømt til døden i Thailand i forbindelse narkotikaforbrydelser. For efterfølgerne at blive omstødt til livsvarigt fængsel. Midt i januar bliver der en høring i sagen – en endelig rettergang kommer tidligst for retten engang til efteråret 2006.

Kilde: Dansk Thai Website

Del budskabet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*