Nye lukketider i Pattaya

Onsdag aften fandt en demonstration sted ved Pattaya’s rådhus, hvor over 200 bararbejder med plakater demonstrerede for at forlænge barenes åbningstider.

Pattaya’s borgmester benyttede lejligheden til at oplyse om nye lukketidspunkter for barer indenfor de vigtigste underholdningszoner og dem udenfor disse zoner. Borgmesteren oplyste at barer indenfor zonen nu har lov til at holde åben til klokken 04:30 og dem uden for zonen kan holde åben til klokken 03:00.

Desuden oplyste borgmesteren at der vil være nogle betingelser knyttet til de nye tider og hvis disse ikke bliver overholdt så vil de nye åbningstider blive trækket tilbage omgående. Borgmesteren nævnte også at plannerne for 24-timers licenser stadig blev drøftet og at endnu et møde var planlagt fredag.

Demonstranterne fandt sig tilfredse med udmeldingen og forlod stedet.

Den nye aftale er vel at betragte som uformel mellem byrådet og politiet, da det ikke vil overraske hvis indenrigsministeriet i Bangkok kommer med indsigelser.

Læs nærmere på: Pattaya One News og Pattaya Mail

Del budskabet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*