P1 i Pattaya: Når far betaler og Det gode liv

De to næste og sidste udsendelser fra P1 i Pattaya er nu blevet tilgængelig på Danmark Radio’s hjemmeside.

Andet afsnit, som sendes i radioen den 27. februar 2011, har dette indhold:

Når far betaler.
21-årige Dion fra Silkeborg er med sin far og storebror i Pattaya for anden gang. Han var 14, da de sammen var her sidst. Dengang var Dion en genert dreng uden seksuel erfaring.

Dions storebror og far tog ham med rundt på byens klubber, og da en 25-årig bar-pige viste interesse, aftalte de at købe hende fri for en aften. ‘Long Time’ som det hedder i det lokale forretnings-sprog. Dion mistede sin mødom hos en go-go pige og hans far betalte.

Noget andet end pigerne i Silkeborg
For Dion føles det lidt ligesom at have en rigtig kæreste.
– Man er sammen gennem lang tid, man hygger sig, man har det sjovt, fortæller Dion. Det er noget andet end pigerne hjemme i Silkeborg, som han har svært ved at komme i kontakt med. I Silkeborg føler han sig forkert og ser akavet ud synes han selv, selvom han på overfladen ligner en pæn, slank, høj, lyshåret og velklædt fyr fra Skandinavien.

Når du kommer hjem til Silkeborg, vil du så fortælle dem om dine oplevelser i Pattaya, spørger vi ham om, da vi møder ham ved Pattayas berømte Walking Street. – Nej, dem holder jeg for mig selv, siger Dion og griner genert.

Udsendelsen kan høres her:
– P1 i Pattaya: Når far betaler

I tredje og sidste afsnit, som sendes den 6. marts 2011, er indholdet dette:

Det gode liv
I denne udsendelse om de fastboende danskere i Pattaya, kan du blandt andre møde Jens, på 64. Han fortæller om fænomenet ‘at skære lemmet af’ – et fænomen hvor thailandske kvinder skærer penis af deres ægtemænd.

Jens forsøger at forklare hvordan kvinder og mænd kan gå så skævt af hinanden. Ægteskabet i thailand er omgæret af både mystik og status, og er traditionelt set stærkt økonomisk motiveret.

Og kønsrollemønsteret er mildest talt ikke som i Danmark. Jens, der taler flydende thai og har været gift med thaikvinde de sidste 10 år, forsøger at rede trådene ud i spørgsmålet omkring ægteskab i en kultur, der er så anderledes, at kun de færreste af os forstå hvad der egentlig foregår.

Men på trods af de mange forskelle i koder og kultur er de fleste danskere i Pattaya for at leve det gode liv, hvor blandt andet maden, klimaet og religionen er langt mere tiltalende end i Danmark.

Udsendelsen kan høres her:
– P1 i Pattaya: Det gode liv

Del budskabet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*