P1 i Pattaya: Forelsk dig aldrig

Den første af 3 udsendelser med P1 i Pattaya er nu klar og kan hentes eller høres.

Den første af udsendelserne har følgende indhold:

Forelsk dig aldrig.
Efter et forlist ægteskab og en ungdom, der forsvandt i druk og slagsmål, har han brugt sine penge på et vinderophold ved den thailandske solkyst.

Selvom Sonny på 37 ikke har problemer med at skaffe sig kvindelig opmærksomhed i Danmark, er han taget til Pattaya og har frikøbt en ung prostitueret kvinde i en af byens mange danske lady-barer.

Han køber mad og tøj til hende, betaler hendes telefon og sender penge til hendes familie. De er sammen hver dag i flere måneder, og når Sonny flyver tilbage til Danmark er han sikker på, at der står en ny udlænding klar til at forpleje hende. Alligevel er forholdet til en thaiprostitueret det mest attraktive han kan forestille sig.

Regel nummer 1
– Der er en rigtig vigtig regel, når du skal møde piger i Pattaya, forklarer Sonny. – Du må ALDRIG forelske dig.

Det er spillets regler i en by hvor titusindvis af mænd fra hele verden søger drømmen om kærlighed. Og det er en verden hvor kvinder fra Thailands fattigste landområder søger til for at forsørge sig selv og deres familie. Mange thaikvinder bliver tidligt gravide, og med thaimænd der forsvinder som fædre, og uden understøttelse, børnepenge eller anden form for økonomisk hjælp, føler de sig nødsaget til at søge mod storbyerne for at arbejde på en af de mange barer.

Udsendelsen kan høres her:
– P1 i Pattaya: Forelsk dig aldrig

Og hentes som Podcast her:
– P1 i Pattaya som podcast

God fornøjelse.

Del budskabet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*