Pædofili-mistænkt dansker løsladt

Den 43-årige dansker, der mandag blev anholdt på et hotelværelse i den thailandske by Pattaya sammen med en 14-årig pige, er blevet sat på fri fod af det lokale politi. Det oplyser Udenrigsministeriets Borgerservice.

– Der er ikke nogen danske statsborgere tilbageholdt aktuelt i Thailand, fortæller Inge Durant ved Udenrigsministeriets Borgerservice.

Thailandske medier beskrev mandag, hvordan danskeren var blevet pågrebet på et hotelværelse sammen med en nøgen 14-årig pige, og hvordan pigens alfons til politiet havde forklaret, at den 14-årige ikke var den første unge pige, som han havde købt.

Den 43-årige fastholdt, at han ikke vidste, at pigen var mindreårig. Derpå blev han løsladt, bekræfter Udenrigsministeriets Borgerservice.

Læs nærmere på: BT

Del budskabet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*