Fuld turist tog elefant som gidsel

Politiets jagt på en fulderik af turist tog en uventet vending i Thailands turistby nummer eet, Pattaya, da den flygtende turist snuppede en elefantunge som gidsel! Politiet fik tilkaldt gidsel-forhandlere, som efter en tids snak fik turisten til at slippe sit usædvanlige offer. Det skriver svenske Expressen.se.

Det var en 45-årig israeler, Yoram Benhamon, der satte alle thaier i vildt oprør. Det startede med, at han lejede en bil for at køre til Bangkok. Problemet var imidlertid, at han var beruset af alkohol og muligvis også påvirket af narkotika.

Så efter at have ramt en personbil, en lille lastvogn og til sidst en motorcykel, følte politiet at nu kunne det være nok. Så de ville naturligvis stoppe manden. Det lykkedes imidlertid først at få stoppet bilen i provinsen Samut Sakhon, lidt syd for hovedstaden Bangkok, ved at gennemføre en vejspærring. Men israeleren gav ikke op. Han fortsatte flugten til fods og nåede ud til en plads, hvor den to-årige elefantunge stod fastbundet.

Yoram Benhamon tog ifølge Expressen.se. en kniv frem og truede med at skære halsen over på den lille elefant, hvis ikke politiet lod ham slippe.
– Han var virkelig meget nervøs, og vi vidste ikke, hvor vi havde ham, siger politichef Ponpattanasakunchai.

Elefanten er et meget respekteret dyr i Thailand og anses for at være lidt gude-agtig, og især er elefantunger meget populære blandt befolkningen.

Da politiet forsøgte at få israeleren til at lade elefanten i fred, foretog han pludselig et udfald med kniven mod ungen.
– Vi besluttede at trække os tilbage og holde øje med ham på afstand, mens vi tilkaldte gidsel-forhandlere i håb om at redde elefantens liv, fortæller politichefen.

Efter en times forhandling var dramaet forbi. Taktikken lykkedes og israeleren smed kniven og lod sig overmande. Han kan nu vente en retssag, hvor han er sigtet for farlig bilkørsel og for dyrplageri.

Elefantungen er tilbage hos sin ejer, og skal omstændighederne taget i betragtning, have det fint.

Kilde: Dansk Thai Website

Del budskabet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*