Porntip Iamsawas fra Lengkee familien bag overfald på dansk mand

En yngre dansk forretningsmand er blevet indlagt på hospitalet med alvorlige skader i den thailandske by Pattaya, efter at han ved et forretningsmøde 11. marts blev overfaldet og frarøvet omkring 83.000 kr. Det skriver nyhedssitet ScandAsia.com.

Ifølge den danske mand, er kvinden, der beordrede overfaldet på ham, datter af en meget kendt og velhavende familie i Pattaya, der bl.a. ejer flere hoteller.

Den danske forretningsmand, der til dagligt bor i Bangkok, forklarer både på sin Facebook-profil og over for ScandAsia.com, at han var i Pattaya for at forlænge nogle lejekontrakter på nogle ejendomme. Han har i de seneste to år udlejet ejendommene, og det var ifølge ham ren formalia, at den aftalte kontrakt skulle forlænges.

Den danske forretningsmand underskrev samtlige kontrakter som aftalt og lagde i alt 420.000 thailandske baht (ca. 83.000 kr.) på bordet. Den velhavnede forretningskvinde og hendes ansatte begyndte at tælle pengene uden at underskrive kontrakterne. Den danske mand forklarer, at de blev truende, da han bad dem underskrive kontrakterne. Han begyndte at fornemme, at der var noget galt og tog sin iPhone frem og filmede. Men han nåede kun at filme ganske lidt, før kvinden pudsede sine vagter efter ham.

– Jeg forsøgte flygte, men blev skubbet ned af en afsats og brækkede begge mine hæle og en tå. Efter at jeg faldt 2-3 meter ned på et betongulv, sprang en af hendes vagter ned fra samme højde og landede på min ryg, hvilket gav yderligere skader. Derefter holdt to af hendes vagter og hendes mand mig nede, mens de stjal resten af mine penge og min iPhone, skriver han på sin Facebook-profil.

Ifølge den danske forretningsmand var der 15-20 vidner, som overværede episoden, og en af dem må have ringet til politiet.

Da politiet ankom, fik danskeren sin mobil tilbage. Telefonen var blevet smadret i faldet, men det lykkedes den danske forretningsmand via sit sim-kort at hente den video, som han nåede at optage. På videoklippet ses angiveligt kvinden, som beordrer sine vagter til at overfalde den danske mand. Videoen er nu hos det thailandske politi og hos den danske ambassade, og danskeren håber, at dette bevis kan sikre ham en hurtig løsning på sagen.

Danskeren undrer sig meget over overfaldet, da han aldrig tidligere har haft problemer med sine forretningsforbindelser i Thailand, og desuden er 83.000 kr. ifølge ham et mindre beløb for den velhavende Lengkee familie.

Politiet i Pattaya bekræfter over for nyhedssitet ScandAsia.com, at der har været et overfald mandag d. 11. marts det pågældende sted, og at en dansker var involveret i hændelsen. Politiet er lige nu i gang med at efterforske sagen.

Jeg vil let komme mig over tabet af pengene. Desværre siger lægerne, at der en chance for, at jeg aldrig vil komme til gå normalt igen uden smerter.

Læs nærmere på:
– Danish businessman attacked and robbed in Thailand (ScandAsia.com)
– Dansk forretningsmand brutalt overfaldet og frarøvet formue i Thailand (BT.dk)

Del budskabet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*