Stangstiv dansk billist anholdt og betjent skudt under aktionen

En politibetjent blev skudt i benet under standsning af en stangstiv dansk billist. Den danske billist er anholdt.

Den danske billist undlod at standse ved et uheld hvor billisten er mistænkt for at ramme en motorcykel på Jomtien Second Road. Efter at politiet var blev tilkaldt blev bilen spottet på Pratamnuk Road i sydpattaya. Det lykkes ikke politiet at stoppe den danske billist og politiet besluttede at stoppe køretøjet ved at skyde hul i køretøjets hjul.

Ved et uheld skød en betjent en anden betjent i benet under den aktion.

Til sidst fik man dog stoppet køretøjet ved Jomtien Beach Soi 5 tæt på immigrationskontoret, efter at betjentene havde fået skudt hul i to af køretøjets hjul således at køretøjet ikke kunne fortsætte sin kørsel.

Chaufføren en 57 årig dansk mand ved navn Vagn Zehngraff, som politiet har beskrevet som ekstremt beruset, blev anholdt og er nu sigtet for ikke at stoppe ved et ulykkessted og for at undlade at følge politiets ordre om at stoppe.

Læs nærmere på: Danish driver arrested and Police Officer shot in bizarre South Pattaya incident (Pattaya One)

Del budskabet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*