Engelsk mand er efterlyst for drabet på dansker i Pattaya

Politiet i Pattaya efterlyser nu en britisk mand, de mener forvoldte skaderne, som Lars Toft Jensen senere døde af.

Den efterlyste brite er identificeret som ‘John’, han er i 50’erne og er ca. 180 centimeter høj.

Lars Toft Jensen var rejst til Pattaya med sin thailandske kone Ratchanok Kamme og deres tre måneder gamle søn. Mens Ratchanok Kamme var rejst til byen Rayong for at vise sønnen til sine forældre, tog Lars Toft Jensen hen på det populære danskersted Orn Bar.

På Orn Bar endte Lars Toft Jensen ifølge Pattaya Mail i et skænderi med den nu efterlyste ‘John’ over en af værtinderne, den 42-år gamle Amintra Chantapan. Vidner fortalte, at ‘John’ eller en af ‘Johns’ britiske venner slog Lars Toft Jensen i gulvet. Politiet blev tilkaldt og fik stoppet slagsmålet.

Lars Toft Jensen skulle efterfølgende have forladt baren, men vendte en halv time senere tilbage og slog en af de to britiske mænd i gulvet. ‘John’ slog derefter Lars Toft Jensen omkuld og hamrede danskerens hoved gentagne gange ned i gulvet. Smurt ind i blod, gik Lars Toft Jensen tilbage til sit hotel.

Et par timer senere blev Orn Bars medarbejder Satisra Wetsuwan bekymret for Lars, som ifølge Pattaya Mail ofte besøgte byen, og tog hen på hans hotel, for at se om alt var i orden. På hotellet fandt hun Lars Toft Jensen bevidstløs. Hun tilkaldte en ambulance, som kørte lars Toft på hospitalet. Lægerne fortalte, at han led af vand i hjernen samt andre skader. Lars Toft Jensen døde få dage senere.

Læs nærmere på:
– Ekstra Bladet
– Pattaya Mail (Google oversat)
– Dansker død i Pattaya efter overfald (Pattaya Portalen)

Del budskabet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*