Danskerkoloni er firedoblet på 10 år

Den danske konsul i Pattaya-Jomtien anslår, at den lokale danskerkolonis størrelse er firedoblet siden 1999, men hverken han eller den danske ambassade i Bangkok tør sætte tal på præcis hvor mange, den tæller.

Kun et fåtal underretter de danske myndigheder om deres bopæl i Thailand. Gør de det, frafalder de pensionstillæg, der kan forsøde tilværelsen i et land, hvor 20 cigaretter koster 8 kroner og et måltid på en restaurant under 20 kroner.

Mange har ingen interessere i at fortælle, at de bor her. I stedet har de adresse i eksempelvis Spanien, hvor man lovligt kan bo med alle tillæg, fortæller konsul Stig Vagt-Andersen.

Læs nærmere på: Dansk Thai Website

Del budskabet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*