To anholdt for knivstik i Thailand

To personer er anholdt og sigtet for at have stukket en 63-årig dansk turist ned i Thailand.

To lokale mænd er blevet anholdt, efter de i lørdags overfaldt og stak en 63-årig dansk turist i ryggen og brystet i Thailand.

De to mænd blev anholdt i går omkring en 12-tiden lokal tid uden for Ambassador Hotel i Jomtien. De har begge indrømmet at have overfaldet og stukket den 63-årige dansker Jørgen Christian Rasmussen i ryggen og brystet.

Overfaldet fandt sted i lørdags klokken 15 lokal tid, da de to gerningsmænd kom kørende på motorcykler og forsøgte at berøve danskeren. De to gerningsmænd på 16 og 20 år fik fanget danskeren mellem de to motorcykler. Da manden råbte om hjælp stak de ham i brystet og ryggen med en kniv for at få ham til at holde mund. Manden blev straks kørt til Bangkok Pattaya Hospitalet, skriver Pattaya Daily News.

Ofret har selv identificeret de to mænd.

Del budskabet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*