Dusør for turistmorder i Pattaya

Politiet i den thailandske ferieby Pattaya har udlovet en dusør på 100.000 bath (ca. 17.000 kroner) for spor, der kan føre til anholdelsen af den mand, der skød og dræbte to russiske turister. De russiske kvinder, Livbov Svirkova og Tatiana Tsimfer, var i Pattaya for første gang. Rejsen, der også blev deres sidste, endte på en strand i Jomtien, syd for Pattaya, hvor de blev skudt og dræbt lørdag morgen.

Efter fremkaldelsen af kvindernes feriebilleder, går politiet nu målrettet efter personer, der optræder på billederne. Desuden gennemgås billeder fra overvågningskameraer samt lister af telefonnumre, som optræder i hukommelsen på kvindernes mobiltelefoner. Et thailandsk nyhedsbureau nævner, at banden med navnet The Chopper Gang kan have forbindelse til mordene. Men ifølge politibetjent Asawin Kwanmuang er morderen et medlem af en lokal teenagebande.

Et overvågningskamera har fanget en høj mand af ubestemmelig herkomst. Han parkerede en motorcykel på en sti på stranden og løb op til de to kvinder, der lå i hver sin liggestol. Han skød den ene kvinde seks gange, og den anden fire gange.  Manden flygtede derpå fra stranden. Han lod ifølge politiet kvindernes ejendele være.

Ifølge politiet var kvinderne almindelige turister, der ikke havde forbindelse til det kriminelle miljø i Thailand. I deres hjemland, Rusland, arbejdede begge kvinder som receptionister. De var i Pattaya på en grupperejse.
– Jeg har ingen ide om, hvad de har foretaget sig under deres otte dage i Pattaya, der kan have ført til mordene, siger Asawin Kwanmuang.

Politiet afhører for tiden medlemmer af russiske bander i Pattaya samt gæster på natklubber i byens downtown.

Kilde: Dansk Thai Website

Del budskabet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*