Turistpolitiet i Pattaya har anholdt mulig dansk motorcykeltyv

Torsdag aften anholdte turistpolitiet i Pattaya den 24 årige danske mand Dennis Mark Knudsen for at have stjålet en lejet motorcykel på Phuket og for at kræve penge af den retmæssig ejermand for at aflevere motorcyklen tilbage.

I følge arrestordren, som blev udstedt 1. juni 2012, så har Dennis Mark Knudsen lejet en motorcykel på Phuket og han har ikke afleveret den tilbage i henhold til lejeaftalen. Da ejeren af motorcyklen kontaktede Dennis Mark Knudsen, så har han i følge arrestordren afkrævet penge for at aflevere motorcyklen tilbage.

Dennis Mark Knudsen vil nu blive overført til Kathu poltistation på Phuket. Dennis Mark Knudsen har hverken af- eller bekræftet forholdet.

Læs nærmere på: Pattaya One

Del budskabet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*