Pattaya airport

Planerne om en opgradering af U-Tapao Airport er omsider efter års snakken frem og tilbage blevet godkendt med et budget på en lille milliard Bath. Projektet ventes færdigt i slutningen af 2010, hvorefter lufhavnen vil blive omdøbt til U-Tapao Pattaya International Airport.

U-Tapao ligger kun 35 minutters kørsel fra Pattaya, så det er en forbedring man kan forstå.

Dette vil virkelig sætte Pattaya på landkortet som en vigtig turistdestination. Det er især passagerfaciliteterne, der er utilstrækkelige, hvilket blev pinagtigt synligt under sidste års lufthavnbesættelser, hvor U-Tapao blev brugt til at evakuere de strandede turister.

Der planlægges en state of the art passager terminal fire gange så stor som den eksisterende samt alle andre faciliteter, der behøves i en international lufthavn.

U-Tapao blev oprindeligt opført af Amerikanerne under Vietnamkrigen, og var sammen med Korat, Udon, Ubon, Nakhon Phanom og Takhli en af de baser hvorfra, man bombede Hanoi. Startbanerne er derfor lavet til de enorme B-52 bombere og derfor i stand til, at håndtere fly af en hviken som helst størrelse.

Kilde: Pattaya People

Del budskabet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*