Ferie ’09

Når Bella Center 23.-25. Januar arrangerer den 27. Internationale rejsemesse, vil der både være nyheder og selvfølgelig de kendte, populære indslag. Ca. 50 udenlandske turistkontorer giver inspiration til din ferie, og mere end 100 rejsebureauer er klar med tilbud og information.

For dem som er interesseret i Thailand, så vil et besøg hos Tourism Authority of Thailand (C2-07A) og Profil Rejser (C2-07) hvor Thai Airways har en understand absolut være et must.

Har man lyst til at rejse til Thailand til frivilligt arbejde, så mød AFS Interkultur (C2-44). Et frivilligt ophold varer typisk tre måneder, men der er mulighed for ophold helt ned til 1 måned og helt op til 6 måneder.

På stand C2-08C hvor Jomtien Beach Penthouses, Jomtien Beach Residence, Jomtien Boathouse og The Residence Garden udstiller vil man kunne se om bla. køb af bolig i udlandet og feirelejligheder til leje.

Links:
– Ferie ’09 i Bella Center
– Tourism Authority of Thailand
– Thai Airways
– AFS
– Jomtien Beach Penthouses

Del budskabet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*