Information fra Thai Airways

TG 950
30NOV-01DEC-02DEC-03DEC
UTAPAO – KØBENHAVN kl. 0050 (Thai tid)

Passagerer som allerede har bekræftet reservation på ovennævnte fly fra Bangkok til København vil kunne rejse på disse afgange, som er flyttet til U-TAPAO lufthavn (Pattaya). Check-in til denne afgang vil ikke kunne foregå i U-Tapao lufthavn. Passagerer, som har bekræftet reservation på denne afgang, skal derfor kontakte Thai Customer Service i Bangkok på telefon 02 356 1111 for information om sted/tidspunkt for, hvor check-in skal finde sted.

Al check-in foregår på følgende steder:
Thai Airways’ City terminal på Ladprao, Asia Hotel, JW Marriott Hotel , Maenam Hotel og Centara Grand hotel midlertidige in-checkningssteder for fly fra Utapao militær lufthavn.
Fra disse steder vil passagerer med fast plads på de midlertidige flyafgange blive fragtet med bus til Utapao militær lufthavn.

Vi fraråder passagerer, som ikke allerede har bekræftet plads på de midlertidige flyafgange, som foreløpig er sat op fra Utapao militær lufthavn, at forsøge at tage ud til lufthavnen på egen hånd, da reservation og in-checkning ikke er mulig på Utapao militær lufthavn.

TG951
30NOV-01DEC-02DEC-03DEC
KØBENHAVN – U-TAPAO kl. 14.30 (dansk tid)

Passagerer som har bekræftet reservation til Bangkok på disse afgange vil kunne rejse som planlagt til Bangkok. KUN til Bangkok !!
Vi gør opmærksom på at flyet lander i U-Tapao lufthavn (Pattaya).
Videre transport til andre destinationer er på nuværende tidspunkt ikke muligt.

For seneste information, hold øje med: www.thai.dk

Del budskabet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*