Advarsel: Risiko for terrorangreb i Thailand

Myndighederne i Thailand har øget alarmberedskabet på flere populære turistmål, deriblandt Phuket, Pattaya og Phang Nga. Udenrigsministeriet opfordrer til agtpågivenhed.

Mens Bali slikker sårene efter endnu et terrorangreb på den smukke indonesiske ø, ruster Thailand sig for at undgå et lignende angreb på landets turiststeder. I følge det danske udenrigsministerium sker dette fordi de thailandske myndigheder mener, at der er forbindelse mellem de seneste bombesprængninger på Bali og militante grupper i Thailand. Bevogtningen er derfor skærpet på de større turistmål, især hvor mange turister opholder sig.

Udenrigsministeriet indskærper endnu engang, at man er agtpågivende når man rejser i Thailand. Det drejer sig især om områderne Phuket, Pattaya og Phang Nga. Dette gælder især ved religiøse helligdomme, på restauranter, diskoteker, caféer, barer og lignende. Samtidig fraråder man alle turistrejser til Narathiwat, Yala, og Pattani samt provinsen Songkhla i det sydlige Thailand, hvor muslimske oprørere gennem længere tid har gennemført flere terrorhandlinger.

Den thailandske regering har på den baggrund vedtaget et dekret med henblik på undtagelsestilstand i de områder.

Kilde: Dansk Thai Website

Del budskabet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*