Del:
Notifications
Clear all

Pattaya Portalen er igen oppe og køre


Admin @ Pattaya Portalen
(@admin)
Medlem Admin
Tilmeldt: 13 år siden
Indlæg: 7
Topic starter  

Pattaya Portalen online igen:

Pattaya Portalen er nu oppe og køre igen efter at have været nede gennem flere måneder fra cirka midt december og frem til 1. april 2018.  Som allerede oplyst i indlæg af 1. april (link), så blev Pattaya Portalen der genskabt ud fra en sikkerhedskopi af databasen som jeg havde liggende og som var taget den 10. oktober 2017. Alt aktivitet fra 10. oktober og frem til midt december er derfor gået tabt, og så oveni dette så var Pattaya Portalen altså nede derfra og frem til 1. april '18, da udbyderen af det webhotel hvor siden lå havde valgt af slette databasen.

Pattaya Portalen ligger blandt andet af den grund på et webhotel hos en anden udbyder i dag.

Nyt design til Pattaya Portalen:

Som jeg oplyste ved førnævnte genoprettelse, så havde jeg flyttet Pattaya Portalen ned i et bibliotek som jeg da valgte at kalde "old". Idéen var så at benytte roden af serveren til en ny og forhåbentlig bedre og mere fremtidssikker version af Pattaya Portalen. Den nye version af Pattaya Portalen har jeg fået rodet lidt med her i den sidste tid, og det er i resultatet af det roderi du faktisk sidder og læser dette indlæg lige nu.

Farverne fra den gamle version af siden er bibeholdt, men siden har fået et nyt logo - som ses i toppen af siden.

Den nye version af Pattaya Portalen virker også langt bedre på tablets og mobiltelefoner end den gamle version af siden gjorde.

Den gamle version af Pattaya Portalen:

Jeg har valgt at lade den gamle version af Pattaya Portalen blive liggende tilgængelig på nettet, så indholdet af den gamle version ikke går tabt. Den gamle version af Pattaya Portalen indeholder omkring 600 tråde, og over 4000 indlæg. Derudover indeholder den gamle side replikker,  kommentarer til nyheder, fotoalbums med videre. Indhold som jeg har valgt at ikke lade "overleve" i denne nye version af Pattaya Portalen, men indhold som så bibeholdes qua den gamle version af siden.

På forsiden af Pattaya Portalen nederst i højre spalte finder du et lille billede/logo som leder tilbage til den gamle version af siden. Billedet ser således ud:

Det direkte link er: www.pattaya-portalen.dk/old/

Nyhederne og brugerne er genskabt:

Nyhederne fra den gamle version af siden er genskabt her i den nye version af siden, ligesom brugerne er genskabt.

Som bruger skal du dog være opmærksom på at de gamle brugerkoder ikke er kopieret med over. Du kan altså ikke logge ind med den gamle brugerkode, og du er derfor nødt til at bestille/genskabe en ny brugerkode.

Det gøres på dette link:

Du bedes venligst være opmærksom på at emailen til genskabelse af din brugerkode måske ender i din spam-indbakke. Du skal derfor lige kigge efter der, såfremt du ikke kan finde den i den normale indbakke.

Hjælp til:

Jeg vil fortsat efter bedste evne forsøge at holde Pattaya Portalen nogenlunde ajour men hvad der sker i Pattaya, Jomtien og omegn som kan have interesse for os set med danske briller på. Det er naturligvis ikke alt jeg ved om eller selv opdager, så alle er selvfølgelig velkommen til at tippe mig (fx. på email admin@pattaya-portalen.dk) eller poste et indlæg her i forumet hvis man er bekendt med et eller andet som man mener kan have interesse for os her på siden.

Opslag om arrangementer med interesse for danskere i Pattaya, Jomtien og omegn er naturligvis også mere end velkomne.

Fremtiden:

Jeg har en idé om løbende at få lagt lidt mere indhold på siden. 

Få hjælp:

Hvis noget driller eller giver problemer her på siden, så post endelig et indlæg og lad os høre om det. Og hvis nødvendigt, fx. ved problemer med at logge ind eller lignende, så er du velkommen til at sende en mail på admin@pattaya-portalen.dk

Jamen, så tror og håber jeg at jeg kom rundt om det meste.

Hvis nogle spørgsmål om det nye design, så spørg endelig løs. Og finder du fejl, om det så er en bitte stavefejl, så er du mere end velkommen til at poste et indlæg.

Jeg håber at den nye version af Pattaya Portalen kan anvendes.

Fortsat god dag 🙂

Admin @ Pattaya Portalen

Admin @ Pattaya Portalen
------------------------------------------

Find også Thailand Portalen på:
Facebook


Citer