Hvor slemt står det...
 
Del:
Notifications
Clear all

Hvor slemt står det egentlig til i Pattaya?


Admin @ Pattaya Portalen
(@admin)
Medlem Admin
Tilmeldt: 13 år siden
Indlæg: 7
Topic starter  

Her under corona-krisen der arbejder Netværk for Adoption & Børnehjælp videre for at indsamle midler til Father Ray Foundation i Pattaya. Budskabet om behovet for støtte tager ikke skade af at blive delt herinde også. 

- - - - -

- - - - -

Hvor slemt står det egentlig til i Pattaya?

Billederne viser en badeby, der normalt har fyldte sandstrande og myldretidstrafik næsten døgnet rundt. Ikke længere.

Pattaya oplever samme nedlukning, som vi gør her i Danmark. Og det er en katastrofe for de lokale og børnene hos Father Ray Foundation. Ingen turisme, ingen penge i virksomhedernes kasse, hvilket har betydet massefyringer og et stop for lokale donationer til børnene.

De eneste steder, der er tegn på forsamlinger er ved steder, hvor man uddeler gratis mad til de fattigste - og dem er der mange af i disse tider. Samtidig gør varmen det ulideligt at stå i kø i flere timer for et gratis måltid, hvorfor folk ignorerer kravet om social distance og klumper sig sammen i skyggen, mens de efterlader deres sko i solen for at markere deres plads i køen.

Regeringen havde kun råd til en økonomisk hjælpepakke på 5.000 baht i én måned. Derfor må de fattigste trodse varmen og enhver sundhedsmæssig fornuft ved at stå i kø for et måltid.

Indtil videre undgår Father Ray Foundation afgrundens rand, fordi der er begyndt at komme donationer ind fra resten af verden. Og her i Danmark samler NAB ind til børnene. Du kan stadig hjælpe med til, at børnene undgår en mangel på mad:

- Kr. 75 giver et barn tre måltider mad i en hel uge
- Kr. 359 er penge nok til en sæk ris på 49 kg

Send dit bidrag via MobilePay til 296919 eller overfør til reg. nr. 7263, kontonummer 1046132. Mærk beløbet ”mad2020”.

NAB modtager gerne et hvilket som helst beløb, du måtte kunne undvære.

- - - - -

CORONAVIRUSSEN rammer børnene i Pattaya på en uhørt hård måde. Nu bliver der slået alarm for at undgå, at børnene kommer til at sulte, og Netværk for Adoption & Børnehjælp (NAB) har brug for din støtte.

I Thailand gør man alt, hvad man kan for at hjælpe hinanden, men turismen er gået i stå. Virksomhederne tjener ingen penge. Og folk mister deres arbejde. Lange køer foran de restauranter, der donerer måltider til dem, der har mistet alt, er et dagligt syn flere steder i Pattaya. Byen er lukket ned, og køerne er efterhånden det eneste tegn på liv.

Det er især Father Ray Foundation, der er hårdt ramt. Pengekassen er tom, og madlageret følger snart trop. For bestyrelsen i NAB er det utænkeligt, at børnene må sulte. Det er aldrig sket før, at Father Ray Brennans hjælpeprojekter har været så tæt på afgrunden. I mere end 40 år har projekterne hjulpet blandt andre handicappede og fattige unge med gratis uddannelse og hjulpet de fattigste og mest udsatte gadebørn. Father Ray stiftede disse humanitære projekter som en del af sit børnehjem.

I mine mere end 20 år, hvor jeg har arbejdet med børnene i Pattaya, har aldrig oplevet, at man har sendt en nødappel ud i verden - det har coronakrisen ændret på. Derfor vil jeg gerne på vegne af NAB opfordre dig til at give et bidrag til børnene, der bor i slumlandsbyerne eller hos hjælpecenterne.

- Kr. 75 giver et barn tre måltider mad i en hel uge
- Kr. 359 er penge nok til en sæk ris på 49 kg

Send dit bidrag via MobilePay til 296919 eller overfør til reg. nr. 7263, kontonummer 1046132. Mærk beløbet ”mad2020”.

NAB modtager gerne et hvilket som helst beløb, du måtte kunne undvære.

Tak fordi du vil hjælpe os med at gøre en forskel.

Kasper Nesager-Hansen
Formand
Netværk for Adoption & Børnehjælp
(tidligere kendt som Den Danske Pattaya Fond)

- - - - -

For nærmere information om Netværk for Adoption & Børnehjælp:

Admin @ Pattaya Portalen
------------------------------------------

Find også Thailand Portalen på:
Facebook


Citer