22. October 2017 - 03:09

Kendt ansigt i Pattaya anholdt for smugling af narko
KriminalitetIfølge Pattaya Daily News er en 63-årig dansk mand blev anholdt. Ved anholdelsen var han i besiddelse af heroin og hash til en værdi af cirka 200.000 THB.

Over 20 politifolk medvirkede til anholdelsen, efter undercover-betjente havde udpeget den danske mand som narko-smugler. Han blev opdaget i en passager-bus.

Den danske mand tilstod, at han havde smuglet narko.

Ifølge den thailandske avis er danskeren sigtet for både smugling og besiddelse af de ulovlige stoffer.

Læs nærmere på:
- Foreigner Arrested After Smuggling Heroin (Pattaya Daily News)
- A Pattaya 'Drug Smuggler's' Facebook page (Andrew Drummond)
- Dansker anholdt for narko i Thailand (Ekstra Bladet)
- Dansker anholdt i Thailand for heroinsmugling (TV2)
Porntip Iamsawas fra Lengkee familien bag overfald på dansk mand
KriminalitetEn yngre dansk forretningsmand er blevet indlagt på hospitalet med alvorlige skader i den thailandske by Pattaya, efter at han ved et forretningsmøde 11. marts blev overfaldet og frarøvet omkring 83.000 kr. Det skriver nyhedssitet ScandAsia.com.

Ifølge den danske mand, er kvinden, der beordrede overfaldet på ham, datter af en meget kendt og velhavende familie i Pattaya, der bl.a. ejer flere hoteller.

Den danske forretningsmand, der til dagligt bor i Bangkok, forklarer både på sin Facebook-profil og over for ScandAsia.com, at han var i Pattaya for at forlænge nogle lejekontrakter på nogle ejendomme. Han har i de seneste to år udlejet ejendommene, og det var ifølge ham ren formalia, at den aftalte kontrakt skulle forlænges.

Den danske forretningsmand underskrev samtlige kontrakter som aftalt og lagde i alt 420.000 thailandske baht (ca. 83.000 kr.) på bordet. Den velhavnede forretningskvinde og hendes ansatte begyndte at tælle pengene uden at underskrive kontrakterne. Den danske mand forklarer, at de blev truende, da han bad dem underskrive kontrakterne. Han begyndte at fornemme, at der var noget galt og tog sin iPhone frem og filmede. Men han nåede kun at filme ganske lidt, før kvinden pudsede sine vagter efter ham.

- Jeg forsøgte flygte, men blev skubbet ned af en afsats og brækkede begge mine hæle og en tå. Efter at jeg faldt 2-3 meter ned på et betongulv, sprang en af hendes vagter ned fra samme højde og landede på min ryg, hvilket gav yderligere skader. Derefter holdt to af hendes vagter og hendes mand mig nede, mens de stjal resten af mine penge og min iPhone, skriver han på sin Facebook-profil.

Ifølge den danske forretningsmand var der 15-20 vidner, som overværede episoden, og en af dem må have ringet til politiet.

Læs nærmere HER
Stangstiv dansk billist anholdt og betjent skudt under aktionen
KriminalitetEn politibetjent blev skudt i benet under standsning af en stangstiv dansk billist. Den danske billist er anholdt.

Den danske billist undlod at standse ved et uheld hvor billisten er mistænkt for at ramme en motorcykel på Jomtien Second Road. Efter at politiet var blev tilkaldt blev bilen spottet på Pratamnuk Road i sydpattaya. Det lykkes ikke politiet at stoppe den danske billist og politiet besluttede at stoppe køretøjet ved at skyde hul i køretøjets hjul.

Ved et uheld skød en betjent en anden betjent i benet under den aktion.

Til sidst fik man dog stoppet køretøjet ved Jomtien Beach Soi 5 tæt på immigrationskontoret, efter at betjentene havde fået skudt hul i to af køretøjets hjul således at køretøjet ikke kunne fortsætte sin kørsel.

Chaufføren en 57 årig dansk mand ved navn Vagn Zehngraff, som politiet har beskrevet som ekstremt beruset, blev anholdt og er nu sigtet for ikke at stoppe ved et ulykkessted og for at undlade at følge politiets ordre om at stoppe.

Læs nærmere på: Danish driver arrested and Police Officer shot in bizarre South Pattaya incident (Pattaya One)
Dansk mand på 22 år død efter fald fra balkon i Jomtien
PersonerMandag morgen faldt en dansk man på 22 år ned fra balkonen på 23. sal på det hotel hvor han boede i Jomtien.

En ansat på hotellet har fortalt politiet at den danske mand var alene på værelset og at den ansatte havde set den danske mand side på balkonen med ansigtet ind mod værelset. Den danske mand faldt pludselig bagover og styrtede ned.

Den danske mand ramte en kompressor, og var død ved lægernes ankomst. Politiet antager at manden er faldet ned fra balkonen ved et uheld. Kroppen er sent til undersøgelser og den danske ambassade vil blive informeret.

Læs nærmere på:
- หนุ่มเดนมาร์กดิ่งโรงแรมชั้น 23 ดับริมหาดจอมเทียน (MCOT)
- Dane falls from 23rd-storey balcony (Bangkok Post)
- Danish resident falls from 23rd floor balcony at Jomtien Condominium (Pattaya One)
Turistpolitiet i Pattaya har anholdt mulig dansk motorcykeltyv
KriminalitetTorsdag aften anholdte turistpolitiet i Pattaya den 24 årige danske mand Dennis Mark Knudsen for at have stjålet en lejet motorcykel på Phuket og for at kræve penge af den retmæssig ejermand for at aflevere motorcyklen tilbage.

I følge arrestordren, som blev udstedt 1. juni 2012, så har Dennis Mark Knudsen lejet en motorcykel på Phuket og han har ikke afleveret den tilbage i henhold til lejeaftalen. Da ejeren af motorcyklen kontaktede Dennis Mark Knudsen, så har han i følge arrestordren afkrævet penge for at aflevere motorcyklen tilbage.

Dennis Mark Knudsen vil nu blive overført til Kathu poltistation på Phuket. Dennis Mark Knudsen har hverken af- eller bekræftet forholdet.

Læs nærmere på: Pattaya One
Nordmand dræbt af landsmand i Pattaya
KriminalitetEn nordmand er død, efter at han blev slået ned af en landsmand foran en bar på feriestedet Pattaya i Thailand. Hændelsen fandt sted lige uden for en af de mest populære norske beværtninger i byen, der også er et populært rejsemål for mange danske turister.

Ifølge politiet ville den nu dræbte person køre hjem på sin scooter efter en sen bytur, da den anden mand forsøgte at stoppe ham. Tilsyneladende for at forhindre promillekørsel.

»Det udløste et mundhuggeri, som endte med, at manden, der havde sat sig op på sin scooter, blev slået adskillige gange i hovedet og faldt besvimet omkuld. Nordmanden lå i koma i 19 timer, men døde desværre«, forklarer politikaptajnen.

Udenrigsministeriet i Oslo har ikke bekræftet, at den dræbte er fra Norge, men det lokale politi oplyser til den norske avis Dagbladet, at både offeret og den mistænkte gerningsmand er norske statsborgere. Det skriver nyhedsbureauet NTB.

Læs nærmere på:
- Nordmand dræbt af landsmand i Thailand (Politiken)
- Nordmann drept i Pattaya (Dagbladet)
Dansker anholdt i narkosag i Thailand
KriminalitetEn dansker sidder i øjeblikket varetægtsfængslet i et fængsel i Thailand med en sigtelse for narkohandel på halsen. Det bekræfter Udenrigsministeriets Borgerservice, der sædvanen tro er meget lidt meddelsom med oplysninger om nødstedte danske statsborgere i udlandet.

"Vi kan bekræfte, at en dansk statsborger er fængslet i Pattaya i en narkosag, og at medarbejdere fra den danske ambassade har aflagt besøg hos vedkommende," oplyser vagten i Borgerservice til Jyllands-Posten.

Udenrigsministeriet ønsker ikke at oplyse alderen på danskeren, og heller ikke hvornår vedkommende er anholdt. Den danske konsul i Pattaya, Stig Vagt-Andersen, oplyser til Jyllands-Posten, at den anholdte er en mand med dansk statsborgerskab.

Læs nærmere på:
- Dansker anholdt i narkosag i Thailand (Jyllands-Posten)
- Series of drug arrests in Bangkok (Bangkok Post)
Olympias Hævn - En spændingsroman af Maik Jensen
Simon Hall hader at rejse i udlandet. I særdeleshed Thailand har han aversioner imod. Han er imidlertid også i gang med at skrive en bog. Den omhandler den forsvundne kunstmaler Eddie Nielsen. Og det viser sig, at kunstmaleren i en mindre belyst periode af karrieren har levet i vor tids svar på Sodoma og Gomorra - den thailandske feriedestination Pattaya.

For at afdække kunstnerens mindre belyste periode er Simon derfor nødt til at rejse til Thailand og foretage research.

I Pattaya møder han malerens tidligere model, som han mod sin vilje bliver tiltrukket af.

Desuden går det op for Simon, at der sandsynligvis ligger en forbrydelse til grunde for kunstmalerens forsvinden. Da opklaring af forbrydelser ikke er en del af hans arbejdsbeskrivelse, vælger han i første gang at ignorere dette. Det viser sig imidlertid, at nogen ønsker, han skal fokusere på, hvad der er blevet af Eddie Nielsen.

Forfatteren Maik Jensen er født i 1962 i Frederikshavn. Han er uddannet historiker på Århus Universitet og beskæftiger sig i dag primært med nyere thailandsk kulturhistorie. Har desuden rejst i Thailand og det øvrige Sydøstasien adskillige gange. Erhvervsmæssigt har han i tidens løb bestridt mange forskellige jobs som for eksempel webdesigner, it-supporter, arkivar og lærer. Maik Jensen har en hjemmeside: www.maikjensen.dk

Maik Jensen har tidligere skrevet romanen I Garudas Kløer. Se nærmere HER

Romanen Olympias Hævn af Maik Jensen kan kvit og frit downloades fra: www.maikjensen.dk/olympia.php
Danske Hells Angels-rockere har været med til at oprettet en HA-afdeling i Pattaya
KriminalitetRockeres aktiviteter i Thailand har nu fået rigspolitiet til at indgå et tæt samarbejde med politimyndighederne i Thailand, oplyser lederen af Rigspolitiets Nationale Efterforskningscenter, Kim Kliver.

Danske Hells Angels-rockere været med til at oprette en HA-afdeling i Pattaya.

Politiet herhjemme har registreret, at der foregår en livlig rejseaktivitet, hvor danske rockere tager på kortere eller længere ophold i Thailand. Hvor stor denne trafik er, vil Kim Kliver ikke ud med.

Kim Kliver siger, at politiet er opmærksom på, at Thailand i danske rockeres øjne kunne være et sted, hvor de måske kunne gemme penge og skaffe sig eksempelvis nye forsyningsveje for narkotika og handel med kvinder.

Læs nærmere på:
- Politiet holder øje med danske rockere i Thailand (Politiken)
- Police monitor Danish bikers in Thailand (Politiken)
Dansker anholdt for handel med marijuana i Thailand
KriminalitetClaus Andersen på 37 år blev 11. maj 2012 anholdt og sigtet for salg af marijuana på en bar i Soi Honey Inn i Pattaya, Thailand.

Claus Andersen blev afsløret i narkohandlen da han solgte marijuanaen til en udlænding som samarbejder med myndighederne. 15 gram marijuana og den 1.000 bath seddel som var betalingen for marijuanaen er konfiskeret af politiet som bevismateriale.

Politiet oplyser at Claus Andersen har erkendt handlen. Politiet efterforsker nu sagen for at finde forhandlerens bagmand.

Læs nærmere på:
- Dane arrested for drug dealing in Pattaya bar (Pattaya Mail)
- Dansker taget for marihuanasalg i Thailand (Jyllands-Posten)
10 Timer til Paradis udkommer på DVD den 4. juni 2012
10 Timer til Paradis som de danske biografer viste tidligere på året udkommer den 4. juni 2012 på DVD.

Beskrivelse af filmen: 10 Timer til Paradis
Den 38-årige bodybuilder Dennis vil rigtig gerne finde kærligheden. Han har aldrig haft en kæreste og bor alene med sin mor i en forstad til København. Da hans onkel bliver gift med en pige fra Thailand, beslutter Dennis sig for selv at prøve lykken ved en rejse til Pattaya, da det lader til, at kærligheden er lettere at finde i Thailand. Han ved, at hans mor aldrig ville acceptere en anden kvinde i hans liv, så han lyver og påstår, at han skal til Tyskland. Dennis har aldrig været ude og rejse før, og Pattaya bliver et kæmpe kulturchok for ham. De påtrængende thailandske piger giver Dennis’ naive syn på kærligheden store skrammer, og han er tæt på at miste modet, da han helt tilfældigt møder den thailandske kvinde Toi, og de forelsker sig. Da Dennis vender hjem, beslutter han sig for at fortælle sin mor om Toi, men som forventet reagerer hun meget voldsomt og vil have ham til at afslutte forholdet. Men Dennis har andre planer. Han har fundet kærligheden, og denne gang har han ikke tænkt sig at give slip.

Se nærmere:
- 10 Timer Til Paradis (Pattaya Portalen, 4. januar 2012)
- Filmens Facebookside
- Det danske Filminstitut
- SF Film

Log ind
Brugernavn

KodeordKlik her for at blive oprettet som bruger
Klik her hvis du har glemt din brugerkode
Besøgende
Pattaya Portalen ønsker
sudsakhon velkommen.


Brugere online:
handy 1 Dag
Admin 2 Uger
HOJ 2 Uger
basse50 3 Uger
ErikP 6 Uger
BlueEyes21 Uger
shadow25 Uger
Bjarke8533 Uger
Amagerdreng37 Uger
Wardog38 Uger

Brugere online: 0
Gæster online: 2
Antal brugere: 200
Din ip: 54.81.108.205
Replikboks
Du skal være logget ind for at skrive en replik.

02/02-2017 19:37
Jeg har løst problemet ved at fjerne din email-adresse fra din udelukket profil, så du ikke igen modtager meldinger om evt. PB'er.

02/02-2017 19:36
Der er åbenbart en eller anden som har sendt en besked til profilen. Hvem og hvad der er sendt ved jeg ikke.

01/02-2017 15:45
Kære Admin. Jeg vil gerne have at vide hvordan det kan være jeg har modtaget privat besked fra bruger af Thailand Portalen når jeg nu engang er blevet smidt ud ?? Tak.

15/12-2016 09:05
SUK

07/02-2016 09:11
Er der nogen der ved hvornår svejseren har lukket sin spise restaurant , som lå i en sidegade til walkings stret

04/02-2016 20:05
Hele Pattaya beachroad/Jomthien
"stranden" er der beskidt vand, Jomthien er næsten værre..MEN tidligt om morgenen er vandet meget klart...(meget tidlig morgen)

30/01-2016 14:52
Er der nogen der ved hvor den bedste strand er i pattay vi bor på hollyday inn

31/12-2015 23:13
Godt nytår drenge Smile

31/12-2015 11:00
God tur :-)

26/12-2015 20:05
Nyd juledagene, og godt nytår til alle herinde Smile jeg daffer til Pattaya nu Smile

Nyheder
Thailand Portalen
eXTReMe Tracker