22. October 2017 - 03:08

29-årig nordmand fundet død i Pattaya
PersonerEn 29 årig mand fra Norge er fundet død i Pattaya. En kammerat til den 29 årig fandt den døde nordmand i soveværelset i nordmandens bolig. Det norske udenrigsministerium oplyser at det ikke tyder på at der ligger noget kriminelt bag dødsfaldet.

Kilde: Dansk Thai Website
Drabsmistænkt 40-årig svensker meldte sig selv
KriminalitetFremmedlegionæren Kenneth Eriksson som var efterlyst for mordet på en thailandsk kvinde i Pattaya, gav tirsdag op. Jeg giver op for at kvinden stopper med at jage mig i mine mareridt, sagde han til politiet.

Ved 16-tiden tirsdag eftermiddag kom Kenneth Eriksson til den svenske ambassade i Bangkok. Svensk politi mødte ham og kontaktede det lokale politi. Anholdelsen var udramatisk. Kenneth Eriksson blev anbragt i en politibil og kørt til Pattaya, byen hvor han dræbte en thailandsk kvinde for 2 uger siden. Kenneth Eriksson har erkendt mordet.

Kilde: Dansk Thai Website
Svensker mistænkt for at have myrdet kvinde i Pattaya
KriminalitetEn 40-årig svensker er mistænkt for at have myrdet en kvinde i Pattaya.

Der er fundet en krop og udfra skaderne at dømme er hun blevet myrdet. Manden skulle have taget den thailandske kvinde med til sit hotelrum natten til tirsdag. Men først fredag morgen blev kroppen fundet nær hotellet. Der skulle været fundet blodspor på manden's hotelværelse.

Manden forsvandt omkring samtidigt med at kvindens mishandlede krop blev fundet.

Kilde: Dansk Thai Website
Tre anholdt i sag om drab på dansker i Thailand
KriminalitetEn højtstående thailandsk politimand bekræfter, at politiet har anholdt tre personer i forbindelse med drabet på en 35-årig dansker i Pattaya fredag.

Ifølge Ritzaus oplysninger skulle de anholdte være den dræbtes thailandske kone, konens eksmand og endnu en person.

Den danske konsul i Pattaya, Stig Vagt-Andersen, sagde mandag eftermiddag, at han ikke var vidende om nogle anholdelser i sagen, men at politiet var i fuld gang med at afhøre vidner til drabet.

- Men ud fra fremgangsmåden ved drabet arbejder politiet med en teori om, at drabet er udført af professionelle folk, der var betalt for at gøre det, siger Stig Vagt-Andersen.

Den 35-årige dansker var i selskab med sin bror og ved at parkere en motorcykel ud for en bar, da to mænd på motorcykel affyrede en række dræbende skud mod ham.

Kilde: Dansk Thai Website
Dansker likvideret i Pattaya
KriminalitetEn 33-årig udlandsdansker blev fredag skudt ned og dræbt i den thailandske ferieby Pattaya, skriver B.T. Den danske ambassade bekræftede natten til lørdag, at man havde hørt om drabet på en dansker i Pattaya, og at man undersøger sagen nærmere.

Sammen med sin yngre bror var den 33-årige ved at parkere sin motorcykel ud for en bar, da der fra en forbikørende motorcykel med to mænd blev affyret tre dræbende skud mod ham, erfarer B.T. Gerningsmændende gassede derefter op forsvandt med høj hastighed.
Den 33-årige, der har boet i Pattaya i fire år, blev hurtigt bragt på hospitalet, hvor han blev erklæret død. Politiet i Pattaya formoder, at likvideringen skyldes lyssky forretninger, som danskeren var involveret i.

Kilde: Dansk Thai Website
Fransk seriemorder idømt livsvarigt fængsel i Nepal
KriminalitetEn nepalesisk domstol har idømt den formodede seriemorder 'Slangen' livsvarigt fængsel for drab på en amerikansk rygsæksrejsende for knap 30 år siden.

Den amerikanske kvindes mishandlede lig blev fundet i udkanten af Katmandu i 1975, hvor myndighederne også fandt liget af en canadisk turist. Retten tog i dag ikke stilling til, om manden, Charles Sobhraj, også er skyldig i drabet på den canadiske kvinde.

Den 59-årige franske statsborger er mistænkt for at have dræbt yderligere mindst 20 personer i Afghanistan, Indien, Thailand, Tyrkiet, Nepal, Iran og Hongkong i 1970'erne.

I Thailand var han en af de mistænkte for at være den såkaldte 'Bikinidræber' efter en lang række drab på vesterlandske kvinder ved feriestedet Pattaya, men dagens domfældelse er Sobhrajs første for drab.

Kilde: Dansk Thai Website

Log ind
Brugernavn

KodeordKlik her for at blive oprettet som bruger
Klik her hvis du har glemt din brugerkode
Besøgende
Pattaya Portalen ønsker
sudsakhon velkommen.


Brugere online:
handy 1 Dag
Admin 2 Uger
HOJ 2 Uger
basse50 3 Uger
ErikP 6 Uger
BlueEyes21 Uger
shadow25 Uger
Bjarke8533 Uger
Amagerdreng37 Uger
Wardog38 Uger

Brugere online: 0
Gæster online: 1
Antal brugere: 200
Din ip: 54.81.108.205
Replikboks
Du skal være logget ind for at skrive en replik.

02/02-2017 19:37
Jeg har løst problemet ved at fjerne din email-adresse fra din udelukket profil, så du ikke igen modtager meldinger om evt. PB'er.

02/02-2017 19:36
Der er åbenbart en eller anden som har sendt en besked til profilen. Hvem og hvad der er sendt ved jeg ikke.

01/02-2017 15:45
Kære Admin. Jeg vil gerne have at vide hvordan det kan være jeg har modtaget privat besked fra bruger af Thailand Portalen når jeg nu engang er blevet smidt ud ?? Tak.

15/12-2016 09:05
SUK

07/02-2016 09:11
Er der nogen der ved hvornår svejseren har lukket sin spise restaurant , som lå i en sidegade til walkings stret

04/02-2016 20:05
Hele Pattaya beachroad/Jomthien
"stranden" er der beskidt vand, Jomthien er næsten værre..MEN tidligt om morgenen er vandet meget klart...(meget tidlig morgen)

30/01-2016 14:52
Er der nogen der ved hvor den bedste strand er i pattay vi bor på hollyday inn

31/12-2015 23:13
Godt nytår drenge Smile

31/12-2015 11:00
God tur :-)

26/12-2015 20:05
Nyd juledagene, og godt nytår til alle herinde Smile jeg daffer til Pattaya nu Smile

Nyheder
Thailand Portalen
eXTReMe Tracker