22. October 2017 - 03:07

Mød Ambassadøren på Café Kronborg i Pattaya d. 11. maj kl. 14.00-16.00
Arrangementer og KoncerterMandag den 11. maj 2015 kl. 14:00 – kl. 16:00 vil der på Café Kronborg være mulighed for at møde den danske ambassadør i Thailand, Mikael Hemniti Winther, og ambassadens borgerservicemedarbejder, Michael Madsen.

Ambassadøren vil fortælle om ambassadens opgaver i Thailand og vil give en kort orientering om lukningen af det danske konsulat i Pattaya. Michael Madsen vil stå til rådighed for spørgsmål om borgerservice generelt og vil kunne udstede nødpas. Endelig vil ambassadøren overrække tidligere honorære konsul Stig Vagt-Andersen Ridderkorset af første grad af Dannebrog.

Der vil blive serveret vin, øl og vand til arrangementet.

Kilde: Den danske ambassade, Bangkok, Thailand
Nedlæggelse af Danmarks Konsulat i Pattaya
Nyt fra ambassadenUdenrigsministeriet har besluttet at nedlægge det danske konsulat i Pattaya. De konsulære opgaver vil fremover blive varetaget af ambassaden i Bangkok. Lukningen af konsulatet sker som led i en generel tilpasning af Danmarks konsulatstruktur i hele verden.

Ambassaden i Bangkok vil fremover modtage alle borgerservicehenvendelser. I den forbindelse kan det oplyses, at langt de fleste henvendelser (herunder legalisering af dokumenter) vil kunne løses skriftligt enten via e-mail eller almindeligt post, og der er således ofte ikke behov for at skulle henvende sig personligt til ambassaden. Der er naturligvis også mulighed for telefonisk henvendelse.

Siden indførelsen af biometrioplysninger ved pasudstedelse pr. 1 januar 2012, har det kun været muligt at ansøge om pas ved ambassaden i Bangkok.

Konsulatets sidste arbejdsdag er 10. marts 2015 og sidste indleverings dag for dokumenter til behandling på konsulatet i Pattaya er 6. marts 2015.

Kilde:
- Den danske Ambassade, Bangkok, Thailand
- Det danske Konsulatet i Pattaya
Dansk mand druknet ved Pattaya
PersonerDen 60-årige danske mand Carsten Nielsen er søndag drunket i havet udfor Beach Road Soi 4 i Pattaya.

De lokale redningsmyndigheder blev alarmeret omkring klokken 00.30, men forsøg på at genoplive manden var forgæves.

Ifølge et øjenvidne druknede manden under en svømmetur, og politiet mener derfor, at denne muligvis er død af krampe eller et hjerteanfald.

I følge lokale medier så er manden blevet identificeret ud fra et pas, som han havde efterladt sig på stranden, inden han sprang i bølgerne.

Læs nærmere på:
- Danish Man Drowns In Pattaya Bay (Pattaya Daily News)
- Dansk mand druknet i Thailand (BT)
Pattaya vil ændre sin image
TurismePattaya i Thailand har gennem flere år lidt under sit image som ‘sin city’ og opfattelsen af destinationen som hjemsted for sex-turisme.

Nu vil man satse på at udvikle Pattayas sportsfaciliteter. Turistminister Kobkarn Wattanavrangkul, siger, at Pattaya allerede har omfattende sportsfaciliteter, men kan gøre det endnu bedre.

Der er udmærkede tennisanlæg og golfbaner og desuden anlæg til motorsport, men området savner idrætsfaciliteter af international standard og svømmebassiner i olympiske mål.

“Ministeriet er overbevist om, at hvis regeringens planer om opgradering af byens sportsfaciliteter lykkes, vil det løfte Pattayas image fra blot at være en destination med natteliv.

Ministeren erkender, at det vil kræve betydelige investeringer i både sportsfaciliteter og infrastruktur at tiltrække internationale sportsevents og fastslår, at det skal ske i samarbejde med private interessenter.
Mistænkt anholdt efter voldtægt på dansk kvinde
KriminalitetFredag aften kunne det thailandske politi meddele at en mand som er mistænkt for voldtægt og tyveri af penge fra en dansk kvinde den 27. september nu er blevet anholdt.

Efter 6 dages efterforskning havde politiet fredag lokaliseret og anholdt manden i Chantaburi-provinsen. Den anholdte blev identificeret ved hjælp af overvågningsbilleder fra et kamera på en benzinstation i Baan Amphur.

Efter anholdelsen er et billede af mistænkte mand blevet forevist den danske kvinde som udfra billedet har kunne identificere mistænkte som manden som gennemførte voldtægten og røveriet på hende.

Trods beviserne mod mistænkte så benægter mistænkte alle beskyldningerne med ham. DNA-prøver fra mistænkte og prøver fra gerningsstedet er nu ved at blive analyseret. Mistænkte holdes varetægtsfængslet indtil videre.

Læs nærmere på:
- Suspect arrested following sexual assault of Danish woman in Pattaya (Pattaya One)
- Politiets Facebook-side
- Dansk kvinde voldtaget under ferie i Pattaya (Pattaya Portalen)
Dansk kvinde voldtaget under ferie i Pattaya
KriminalitetEn ung, dansk kvinde er blevet voldtaget under sin ferie i Pattaya i Thailand, skriver lokale medier.

Danskeren blev udsat for overgrebet lørdag aften, da hun på egen hånd var taget ud for at se på et naturområde i Na Chomthien i Sattahip-distriketet.

Da kvinden var på vej tilbage til Pattaya til fods, blev hun passet op af en thailandsk mand på motorcykel.

Han udgav sig for at være taxichauffør, og kvinden accepterede derfor tilbuddet om et lift tilbage til byen, skiver mediet Scandasia.

Men i stedet blev den unge dansker kørt til en plantage i Huay Yai, hvor manden angiveligt voldtog hende.

Politiet i Huay Yai har udsendt en tegning af den formodede gerningsmand, der er i alderen 25-30 år. Tegningen er blevet vist på thailandsk tv og på nettet.

Ifølge lokale medier er politiet i besiddelse af dna-materiale, herunder hår og et stykke klæde fra gerningsmanden, der er fundet på gerningsstedet i plantageområdet.

Læs nærmere på:
- TV-indslag fra thailandsk TV
- Mand efterlyst: Dansk kvinde voldtaget i Thailand (BT)
- Dansk turist voldtaget i Thailand (Ekstra Bladet)
- Danish tourist raped by Thai man in Pattaya area (ScandAsia.com)
- Warrant out for Danish woman's rapist (Bangkok Post)
64-årig dansker død efter styrt på tre etager og gennem tag
PersonerDen 64-årig danske mand John Hømlund meldes død i Thailand efter at være faldet gennem taget på en vens hus, rapporterer det lokale medie Pattaya One.

Hændelsen skal ifølge mediet være sket torsdag i området Na-Jomtien, der ligger omkring 150 kilometer sydøst for hovedstaden Bangkok.

Den 64-årige mand var angiveligt på besøg hos en jævnaldrende italiensk ven for at se på et problem med husets tag.

Danskeren bliver af Pattaya One beskrevet som tidligere bygningsarbejder, men da taget på vennens hus brød sammen, skal han være faldet tre etager ned.

Efter faldet var den 64-årige mand bevidstløs, og han stoppede kort efter med at trække vejret, rapporterer Pattaya One.

Læs nærmere på:
- Dansker dør efter fald gennem tag i Thailand (BT)
- Dansker død i Thailand: Styrtede tre etager ned (Ekstra Bladet)
- 64-årig dansker død efter fald gennem tag i Thailand (Jyllands-Posten)
- Danish man Falls through roof and dies at Jomtien Guesthous (Pattaya One)
Dansk 67-årig mand dræbt i trafikken
PersonerEn 67-årig dansk mand som kørte en motorcykel med sidevogn blev dræbt da en minivan påkørte den danske mand på på Sukhumvit Road.

Den danske mand, Ole Laursen, blev erklæret død ved ankomsten af en læge.

Chaufføren af minivan'en er anholdt indtil undersøgelsen af uheldet er klarlagt. Den 58-årig chauffør har forklaret at han var på vej fra Rayong til Bangkok. Chaufføren påstår at han kørte i den højre vognbane da den langsom-kørende motorcykel kom på tværs fra venstre vognbane. Chaufføren påstår at han ikke kunne nå at stoppe i tide for at undgå en kollision med motorcyklen.

Den danske Ambassade i Bangkok er informeret om ulykken.

Læs nærmere på: Danish motorcyclist killed in South Pattaya road crash (Pattaya One)
25-årig dansker stukket ned af to russere
KriminalitetEn 25-årig dansk turist er natten til fredag blevet stukket ned af to russiske mænd i Thailand. Det oplyser Udenrigsministeriet til Ritzau.

- Borgerservice kan bekræfte, at en dansker er blevet hospitalsindlagt efter et knivoverfald i Pattaya. Pårørende er blevet underrettet af offeret selv, lyder det fra Udenrigsministeriets Borgerservice.

Knivoverfaldet skete foran et populært hotel i kystbyen Pattaya, og ifølge Ekstra Bladets oplysninger er danskeren hårdt såret af stik i højre side af brystkassen og den venstre arm. Han er dog ved bevidsthed og kan allerede stå oprejst.

- Jeg er begyndt at gå lidt omkring, siger den unge mand til avisen.

Overfaldet blev ifølge thailandske medier set af flere forbipasserende, men ingen af dem kan give en forklaring på, hvorfor det skete. Ifølge offeret selv blev han stukket, fordi han ikke ville give sine penge til to russiske turister. Det udviklede sig voldsomt. Og så syntes de åbenbart, de skulle stikke mig ned, siger han til Ekstra Bladet fra Pattaya Memorial Hospital.

Læs nærmere på:
- Ung dansker stukket ned i Thailand (Ekstra Bladet)
- Danish Man Attacked By Russian Teenagers (Pattaya Daily News)
- Danish Man stabbed during attack by two Russians in South Pattaya (Pattaya One)
Solen skinner aldrig på en go-go-bar - En roman af Henrik List
En berømt, ældre dansk kunstner har angiveligt brugt mindreårige thaipiger som modeller på Gauguin-inspirerede nøgenfotos til sin kommende udstilling på Statens Museum for Kunst.

"Sexskandalen" eksploderer i de hjemlige medier, mens kunstneren går under jorden i sit thailandske eksil, nær den syndige badeby Pattaya. Skarpt forfulgt af to meget forskellige danske journalister, der på hver deres måde forsøger at holde hovedet koldt i en dampende varm, tropisk noir-kulisse fuld af korrupte politifolk, sociale kontraster, buddhistisk mystik og seksuelle fristelser …

SOLEN SKINNER ALDRIG PÅ EN GO-GO BAR er en hårdkogt, satirisk roman om mænd i krise, medier i selvsving og middelklasse på udebane. I et globaliseret årti, hvor det hvide Vestens moralske og politiske korrekthed har svært ved at matche den virkelige verden under fremmede himmelstrøg.

Henrik List, født 1965, er en dansk forfatter og har i alt udgivet 15 fag- og skønlitterære bøger.

Igennem mere end 20 år har List som både forfatter og journalist især skrevet om storbyliv, undergrundsmiljøer og international pop-, sub- og ungdomskultur. Kærligheden til bohèmer, outsidere og skæve eksistenser er et gennemgående tematisk træk i et forfatterskab, der (med inspiration fra amerikansk Beat-litteratur, dirty realism og new journalism) undersøger vores kulturs tabuer, skildrer den ’mørke’ side af virkeligheden og udfordrer de senere års nypuritanisme, forbudstankegang og politiske korrekthed.

List var fastansat kulturjournalist og anmelder af litteratur, film og musik igennem 13 år på Berlingske Tidende (1991-2004), hvor han også skrev de berømte/berygtede, ugentlige ”Henne om hjørnet”-gonzoklummer. Som freelance-journalist har han også skrevet for Euroman, Ud & Se, Wonderland, Arena, Fokus, Tidens Mand og Tidens Kvinder m.fl., men koncentrerer sig nu primært om sit forfatterskab.

Henrik List har tidligere lavet bogen Bangkok Ladyboys sammen med fotografen Anders Askegaard. Bangkok Ladyboys var en "opdagelsesrejse" blandt thailandske ladyboys.

Læs nærmere på:
- Solen skinner aldrig på en go-go-bar (Forlaget Lindhardt og Ringhof)
- Henrik List's hjemmeside
- Samfundssatire med buddhistiske undertoner (Jyllands-Posten)
- Bangkok Ladyboys (Om bogen Bangkok Ladyboys af Politiken)
- Med på en kigger (Om bogen Bangkok Ladyboys af Berlingske Tidende)
Koh Samet ramt af olieudslip
Teknologi og miljø 300 soldater fra Thailands hær er blevet udkommanderet til at rengøre en strand på den populære ferieø Koh Samet, efter at olie fra en utæt rørledning er drevet i land mandag. Det skriver Reuters.

Rørledningen sprang læk lørdag, men et tankskib var ved at overføre sin last til et raffinaderi ved Map Ta Phut, og sendte omkring 50.000 liter råolie ud i Thailandbugten. Ifølge rørledningens ejer, PTT Global Chemical, er 5.000 liter olie skyllet op på stranden på Ao Phrao-stranden på den vestlige side af Koh Samet.

»Dette bør være den sidste oliepøl, der kommer i land. Den har ramt et hjørne af kysten i nærheden af nogle klipper,« fortæller det statslige olieselskab ifølge Reuters i en officiel udtalelse.

Turister i området ved Ao Phrao-stranden er blevet evakueret, men ingen andre strande på Koh Samet er blevet ramt af forureningen. Imens arbejder myndighederne på at inddæmme hovedparten af den store oliepøl, som driver rundt i Thailand-bugten. Den har retning mod strandene ved Phae på fastlandet.

Det vides endnu ikke, hvor lang tid det vil tage at rense strandene på Koh Samet for olie.

Læs nærmere på:
- Olieudslip rammer thailandsk ferieø (BT)
- Oil spill nears Samet island (Bangkok Post)
- Oil spill threatens Rayong beaches (Bangkok Post)

Log ind
Brugernavn

KodeordKlik her for at blive oprettet som bruger
Klik her hvis du har glemt din brugerkode
Besøgende
Pattaya Portalen ønsker
sudsakhon velkommen.


Brugere online:
handy 1 Dag
Admin 2 Uger
HOJ 2 Uger
basse50 3 Uger
ErikP 6 Uger
BlueEyes21 Uger
shadow25 Uger
Bjarke8533 Uger
Amagerdreng37 Uger
Wardog38 Uger

Brugere online: 0
Gæster online: 1
Antal brugere: 200
Din ip: 54.81.108.205
Replikboks
Du skal være logget ind for at skrive en replik.

02/02-2017 19:37
Jeg har løst problemet ved at fjerne din email-adresse fra din udelukket profil, så du ikke igen modtager meldinger om evt. PB'er.

02/02-2017 19:36
Der er åbenbart en eller anden som har sendt en besked til profilen. Hvem og hvad der er sendt ved jeg ikke.

01/02-2017 15:45
Kære Admin. Jeg vil gerne have at vide hvordan det kan være jeg har modtaget privat besked fra bruger af Thailand Portalen når jeg nu engang er blevet smidt ud ?? Tak.

15/12-2016 09:05
SUK

07/02-2016 09:11
Er der nogen der ved hvornår svejseren har lukket sin spise restaurant , som lå i en sidegade til walkings stret

04/02-2016 20:05
Hele Pattaya beachroad/Jomthien
"stranden" er der beskidt vand, Jomthien er næsten værre..MEN tidligt om morgenen er vandet meget klart...(meget tidlig morgen)

30/01-2016 14:52
Er der nogen der ved hvor den bedste strand er i pattay vi bor på hollyday inn

31/12-2015 23:13
Godt nytår drenge Smile

31/12-2015 11:00
God tur :-)

26/12-2015 20:05
Nyd juledagene, og godt nytår til alle herinde Smile jeg daffer til Pattaya nu Smile

Nyheder
Thailand Portalen
eXTReMe Tracker