20. November 2017 - 02:44
Burapa Bikeweek 2011 Burapa Bike Week 2011
Burapa Bike Week 2011
Dansk-norsk voldtægtsmand på flugt fra svensk politi menes at være i Pattaya
KriminalitetEn 38-årig voldtægtsforbryder, der er eftersøgt af den svenske politi menes at skjule sig i Pattaya.

Den 38-årige mand, som går under navnene Peter Vadstensvik eller Peter-Frederik Poulsen er mistænkt for at udføre fire voldtægter mellem den 17. til 19. maj 2017.

Den 38-årige mand, der har dobbelt statsborgerskab, har en meget karakteristisk tatovering i hans ansigt og er blevet beskrevet af politiet i Sverige som ”høj risiko” og ”farlig”, rapporterer de svenske nyheds-medier.

Den 38-årige mand er to gange tidligere blevet fængslet for voldtægt. Han afsonede første gang fængsel fra 2003 for voldtægt og ulovlig tilbageholdelse af en mindreårig. I 2009 blev han dømt for at have voldtaget to 17-årige piger.

Nu mener politiet i Sverige så at han har foretaget yderligere fire voldtægter mellem den 17. til 19. maj 2017.

Læs nærmere på:
- Serievåldtäktsman på fri fot (svt nyheter)
- Våldtäktsman misstänks för nya grova sexbrott (Aftonbladet)
- Serial rapist on the run from Swedish police believed to be in Pattaya (Pattaya One)
Senest aktive debatemner
  Debat Svar Nyeste indlæg
Nøgen turist anholdt
Nyheder i Pattaya og Jomtien
0 Admin
15/09-2017 19:12
Politiet træt af turist-sex
Nyheder i Pattaya og Jomtien
0 Admin
27/07-2017 08:17
Thailands Tidende
Andet
47 Admin
01/06-2017 07:12
dødsfald
Andet
0 HOJ
23/03-2017 09:24
Dansker-paradis får direkte adgang til gigantisk bordel
Nyheder i Pattaya og Jomtien
1 Wardog
25/01-2017 19:53
hvordan får man 2 måneders turistvisum?
Nyheder i Pattaya og Jomtien
0 Wardog
25/01-2017 18:36
glem alt om visa run med fly
Nyheder i Pattaya og Jomtien
0 Wardog
25/01-2017 18:33
Dansk Aften på Sjømannskirken onsdag 25. januar kl. 19:00
Arrangementer i Pattaya
0 Admin
21/01-2017 09:02
Pattaya sange og musik videoer
Brugernes billeder og videoer
0 BlueEyes
14/01-2017 20:08
30.000 kroner til børn i Thailand
Nyheder i Pattaya og Jomtien
0 Admin
04/12-2016 08:10
Deltag på Facebook

Dansk mand mistænkt for at lokke mindreårig dreng til sex
KriminalitetEn 73-årig dansk mand er blevet anholdt i Pattaya.

Ifølge The Nation har den danske mand lokket en 17-årig dreng til at have sex med ham for 500 baht. Det svarer til lige knap 100 danske kroner.

Det fik efter sigende drengens forældre til at kontakte myndighederne, og det fik politiet til at reagere. Derfor blev den danske mand anholdt på en bar klokken 11 onsdag.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Udenrigsministeriets borgerservice, der bekræfter, at en dansk mand er anholdt.

Læs nærmere på:
- The Nation
- Ekstra Bladet
Dansk mand rullet på Beach Road af to ladyboys
Fredag den 13 blev en dansk feriegæst rullet for 4000 baht på Beach Road af to ladyboys, da den danske mand var ude og gå en morgentur.

De to ladyboys var kommet hen til den danske mand og var begyndt at rage på og chikanere den danske mand. Den danske mand opdagede straks efter at hans tegnebog som indeholdte 4000 baht manglede.

Den danske mand formåede at tilbageholde den ene ladyboy mens den anden ladyboy stak af fra gerningsstedet.

Den tilbageholdte ladyboy blev overgivet til politiet, men benægtede at kende til røveriet. Den danske mand og vidner kunne dog identificeret den 29-årige ladyboy som den ene gerningsmand.

Den anden ladyboy er nu efterlyst af politiet.

Læs nærmere på:
- Chonburi News
- Pattaya Daily News
Kong Bhumibol Adulyadej er død
PersonerThailands konge, Bhumibol Adulyadej er død, han blev 88 år, meddeler paladset i Bangkok.

Bhumibol Adulyadej har været konge siden 1946, og han har på det nærmeste status som gud i landet. Han blev dermed verdens længst siddende monark.

- Kongen sov stille ind klokken 15:52 (klokken 10.52 dansk tid), meddeler paladset.

Der er som følge af dødsfaldet erklæret officiel sørgeperiode i et år fra den 14. oktober 2016.

Der bør udvises respekt for det thailandske folks sorg over kongens død. De lokale medier bør tjekkes jævnligt, og de lokale myndigheders råd og anvisninger bør følges.
En 33-årig dansk mand forsøgte at begå selvmord nær Siam Country Club
PersonerEn 33-årig dansk mand blev søndag aften reddet fra sit selvmordsforsøg i et vandreservoir tæt på Siam Country Club i Pattaya.

Nogle lokale som var nede for at fiske ved vandreservoiret så den danske mand skære sig i sine håndled og derefter i nødlidende tilstand gå ud i vandet. Een af de lokale ringede derefter til alarmcentralen.

Et redningshold sprang i vandet for at redde den 33-årige dansker, men det lykkes danskeren at slippe væk fra redningsholdet. Derefter måtte redningsholdet bruge en time på at berolige den 33-årige dansker og tale ham til fornuft.

Til sidst var den danske mand så udmattet at redningsholdet kunne fiske ham op af vandet og få danskeren behandlet for sine skadet håndled.

Den 33-årige danske mand blev derefter sendt på Banglamung Hospital for at blive behandlet for sine skader.

Læs nærmere om sagen på:
- Suicide Drama at the Map Prachan Reservoir on the Dark Side (Pattaya One)
- Dane Slits His Wrists, Tries To Drown Himself In Pattaya Reservoir (Stickboy Bangkok)Ung dansk mand kom til skade ved Iron Club på Walking Street
KriminalitetPolitiet blev ved 4-tiden fredag den 6. maj 2016 tilkaldt til en hændelse udenfor Iron Club på Walking Street. Meldingen gik på at en turist var blevet såret.

Et lægehold fra Sawangboriboon Volunteer Services ankom også til stedet og fik behandlet den unge dansker for skader nær hans venstre øje. Danskeren havde også flere blå mærker på sin krop. De frivillige tog den unge dansker med til et lokalt hospital for at få ham undersøgt grundigere.

Politiet mener at den 24-årige dansker havde været oppe og slås med en anden dansker på stedet, men personalet på Iron Club og andre turister i området har bestridt den version af begivenhederne.

Den 24-årig dansker har selv forklaret at han ikke har været oppe og slås med en anden dansker og at han ikke kan identificere hvem som overfaldt ham.

Politiet vil derfor se om de kan finde beviser fra overvågningskameraer for at undersøge sagen nærmere.

Læs nærmere på:
- Pattaya One
En dansker blev anholdt for at spille bridge
En noget speciel politisag, der involverer en dansker, er dukket op fra den thailandske ferieby Pattaya. Her er en gruppe på 32 hovedsagligt ældre udlændinge ved en razzia med politi og soldater blevet anholdt. Alt sammen fordi de spillede kortspillet bridge.

Flere internationale medier, herunder BBC, Daily Mail og Bangkok Post beskriver den specielle sag, hvor den store gruppe udlændinge, hvoraf flere er pensionister, blev anholdt ved en razzia på en bridge-klub i den thailandske ferieby.

Og noget tyder på, at det har været under ret dramatiske omstændigheder, de 32 medlemmer af bridge-klubben blev anholdt.

De 26 mænd og seks kvinder blev nemlig taget under en razzia, hvor både politi og soldater rykkede ind.

Alle de anholdte er blevet løsladt igen, men har fået en bøde på 5.000 thailandske baht svarende til omkring 934 kroner.

Bøden på de 5.000 baht kommer sig af, at det ifølge thailandsk lov er ulovligt at være i besiddelse af mere end 120 spillekort - en lov som ifølge Bangkok Post har eksisteret siden 1943.

Læs nærmere på:
- Dansker og 31 andre udlændinge anholdt i Thailand for at spille bridge (BT)
- Pattaya cops bust 32 foreigners for playing bridge (Bangkok Post)
- British-led Card Room raided by officials in South Pattaya (Pattaya One)
Dansker anklaget for falsk anmeldelse i Pattaya
KriminalitetEn 23-årig dansk mand er i dag blevet anklaget af politiet i Pattaya for at indgive en falsk anmeldelse af et røveri hvor danskeren skulle være blevet frarøvet en iPhone 6, kontanter og en guldkæde.

Værdien af de røvede effekter skulle have været 70.000 baht. Røveriet skulle have været foregået i Soi Siam Country Club.

Det thailandske politi i Pattaya tvivlede dog fra start af på danskerens historien, blandt andet fordi det påstået røveri skulle være sket 15 meter fra et af politiets checkpunkter, danskeren kontaktede hellere ikke politiet på stedet for hjælp men indfandt sig direkte på politistationen, danskeren søgte hellere ikke hjælp fra de lokale på markedet som ligger nær det påstået gerningssted.

Desuden fandt politiet efterfølgende den "røvede" telefon på danskerens hotel-værelse. Det har fået danskeren til at indrømme at anmeldelsen var usand.

Politiet i Pattaya mistænker danskeren for at have ville lave forsikringssvindel - hvilket desværre er ganske almindeligt.

Danskeren risikere nu op til 6 måneders i et thailandsk fængsel for indgivelsen af den falske anmeldelse.

Læs nærmere på:
- Danish Tourist Accused of Insurance Fraud (Khaosod)
- Danish Douchebag Lies About Being Robbed At Knifepoint (Stickboy Bangkok))
- Liar! Danish “victim” of East Pattaya street robbery confesses (Pattaya One)
Rotter i Pattaya - En ny roman af Maik Jensen
Den thailandske turistdestination, Pattaya, har mange ansigter. Et af disse viser byen som et af virkelighedens svar på Sin City. Den er knap så voldelig, men til gengæld er den med sine mange gogobarer og letlevende damer mindst lige så lastfuld.

Mange af turisterne, som besøger Pattaya, er enlige mænd. De kommer til byen for at more sig, rekreere og for at finde kærligheden.

Rotter i Pattaya er en roman om nogle af disse mænd. Hver især er de meget forskellige, og ingen af dem kender hinanden på forhånd, men på forunderlig vis krydses deres veje igen og igen. Og for flere af dem viser opholdet i Pattaya sig at have voldsomme og uoprettelige konsekvenser.

At læse Rotter i Pattaya er et must for alle, som enten har besøgt Pattaya eller en gang i fremtiden overvejer at gøre det. Men bogen kan også læses af den almindelige nysgerrige eller som ren underholdning.

Rotter i Pattaya udkommer 25. januar 2016.

Nyttige links:
- Pressemeddelelse for 'Rotter i Pattaya'
- Maik Jensen's hjemmeside
- Forlaget mellemgaard
Thailand bekræfter russisk advarsel om muligt IS-angreb
Krig, terror og opstandDet thailandske politi bekræfter fredag, at det er på udkig efter syriske terrormistænkte efter et tip fra myndighederne i Moskva.

I et notat, som er lækket fra politiet i Thailand, bliver betjente bedt om at følge op på informationer fra det russiske sikkerhedspoliti, FSB, om, at ti syriske statsborgere skulle være rejst til Thailand for at udføre angreb.

Notatet er ægte, sagde talsmand Songpol Watanachai fredag til journalister.

De mistænkte skal have delt sig op og rejst til turistområderne i Pattaya og Phuket samt Bangkok, står der i notatet.

Ifølge oberst Winthai Suvaree, talsmand for Thailands militære regering, har man ikke lokaliseret de mistænkte. Men sikkerhedsstyrker er i stand til at håndtere situationen, lyder det.

- Vi har ikke fundet beviser for, at IS-terrorister skulle være i landet, siger Winthai over telefonen til det tyske nyhedsbureau dpa.

I notatet står der videre, at specialstyrker skal styrke tilsynet på turistområder med mange russiske besøgende. Omkring 1,6 millioner russere besøger hvert år Thailand, hvilket er den næststørste nationalitet, som er turister i landet.

Læs nærmere på: Thailand bekræfter russisk advarsel om muligt IS-angreb (Information)
Dansker anholdt i Thailand for forsøg på bestikkelse
KriminalitetEn 53-årig dansker er blevet anholdt i den thailandske by Pattaya efter anklager om forsøg på bestikkelse af politiet for at hjælpe en pædofil.

Manden har siden 2012 været efterlyst af politiet i Thailand, men det var først, da han vendte tilbage til landet tidligere på året under nyt navn, at det lykkedes myndighederne at få fat på ham.

I 2012 var den danskeren oversætter for det thailandske politi og var tilknyttet efterforskningen af en anden dansker.

Den 53-årige er sigtet for i 2012 at forsøge at hjælpe den anden danske mand, der på det tidspunkt sad anklaget for overgreb på en dreng under 15 år. Ifølge politiet udgav den 53-årige sig for at være betjent og fortalte den anden dansker, at han kunne får anklagerne frafaldet for 800.000 baht.

Da han havde modtaget pengene, forsøgte han at bestikke en betjent, som dog i stedet for at modtage pengene sigtede den 53-årige for bestikkelse. På det tidspunkt flygtede han til Danmark, skriver avisen.

Men han vendte tilbage tidligere i år og blev tirsdag 24. november anholdt, da han forsøgte at forny sit visum.

Læs nærmere på:
- Sigtet for at hjælpe pædofil (Ekstra Bladet)
- Accused Danish Police Impostor Changes Name, Returns to Pattaya, Gets Arrested (Khaosod)
- Name-changing Dane captured on return to Pattaya (Pattaya Mail)
Copenhagen Bar genåbner den 1. oktober 2015
Forretningsliv og erhvervTilbage i marts måned var der efter 38 år afskedsreception for Copenhagen Bar.

Copenhagen Bar i Pattaya blev i sin tid etableret af Per Kastrup tilbage i 70'erne, han havde allerede en Copenhagen Bar i Klong Toey, Bangkok - den blev dog lukket efter Copenhagen Bar i Pattaya åbnede.

Siden Per Kastrup's hustru gik bort har Copenhagen Bar haft forskellige folk ved roret, og i 2003 gik Per Kastrup også bort.

I det sidste årti har Søren og Flemming været ved roret og har passet godt på både Copenhagen Bar og kunderne med solid dansk mad, iskolde bajere, friske aviser hjemmefra og ikke mindst et højt humør. Men med afskedsreceptionen i marts var et dansk epoke i Pattaya og Thailand forbi.

Men den 1. oktober 2015 genåbner Copenhagen Bar heldigvis igen efter en større opfriskning. Denne gang med Flemming (som også tidligere var med) og Ib ved roret.

Følg med på Copenhagen Bar's facebook-side og se hvordan arbejdet op til genåbningen skrider frem:
- Copenhagen Bar (Facebook)

Log ind
Brugernavn

KodeordKlik her for at blive oprettet som bruger
Klik her hvis du har glemt din brugerkode
Besøgende
Pattaya Portalen ønsker
sudsakhon velkommen.


Brugere online:
basse50 1 Uge
kro90 2 Uger
ErikP 3 Uger
handy 3 Uger
Admin 6 Uger
HOJ 6 Uger
BlueEyes25 Uger
shadow29 Uger
Bjarke8538 Uger
Amagerdreng41 Uger

Brugere online: 0
Gæster online: 1
Antal brugere: 200
Din ip: 54.198.221.13
Replikboks
Du skal være logget ind for at skrive en replik.

02/02-2017 19:37
Jeg har løst problemet ved at fjerne din email-adresse fra din udelukket profil, så du ikke igen modtager meldinger om evt. PB'er.

02/02-2017 19:36
Der er åbenbart en eller anden som har sendt en besked til profilen. Hvem og hvad der er sendt ved jeg ikke.

01/02-2017 15:45
Kære Admin. Jeg vil gerne have at vide hvordan det kan være jeg har modtaget privat besked fra bruger af Thailand Portalen når jeg nu engang er blevet smidt ud ?? Tak.

15/12-2016 09:05
SUK

07/02-2016 09:11
Er der nogen der ved hvornår svejseren har lukket sin spise restaurant , som lå i en sidegade til walkings stret

04/02-2016 20:05
Hele Pattaya beachroad/Jomthien
"stranden" er der beskidt vand, Jomthien er næsten værre..MEN tidligt om morgenen er vandet meget klart...(meget tidlig morgen)

30/01-2016 14:52
Er der nogen der ved hvor den bedste strand er i pattay vi bor på hollyday inn

31/12-2015 23:13
Godt nytår drenge Smile

31/12-2015 11:00
God tur :-)

26/12-2015 20:05
Nyd juledagene, og godt nytår til alle herinde Smile jeg daffer til Pattaya nu Smile

Nyheder
Thailand Portalen
eXTReMe Tracker